NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šaras apie atsilikimą nuo lyderių Ispanijoje: "Turime sukandę dantis pabandyti juos pasivyti"

2021-01-10
Šarūnas Jasikevičius šeštadienį po pergalės Manresoje liko patenkintas savo komandos žaidimu, bei išskyrė N.Calatheso pasirodymą:

"Sužaidėme labai geras rungtynes. Buvo žaidėjų, kuriems šiandien puikiai sekėsi. Nickas Calathesas palaikė rungtynių tempą įrodydamas, kad yra vienas geriausių įžaidėjų Europoje." - teigė Š.Jasikevičius.

Po šių rungtynių Barselonos komanda įpusėjo Ispanijos lygos reguliarųjį sezoną. Vertindamas pirmąją sezono pusę katalonų treneris sakė, kad rezultatas geras, tačiau yra komanda, kuri lenkia mus ir juos reikia pasivyti:

"Turėti 15 pergalių ir 3 pralaimėjimus, kuomet žaidi Eurolygoje ir tiek daug nukeltų rungtynių - rezultatas geras. Bet turime suprasti, kad virš mūsų yra komanda, kuri turi dviem pergalėmis daugiau ir geresnė už mus. Todėl turime sukandę dantis pabandyti juos pasivyti." - kalbėjo Barselonos treneris

Rungtynės Manresoje tapo debiutinėmis jaunajam Michael'ui Gaicedo, kuris tapo šeštuoju jauniausiu "Barcos" žaidėju istorijoje debiutavusiu Ispanijos lygoje. Š.Jasikevičius pažymėjo, kad šis vaikinas turi daug talento:

"Tai vaikinas, kuris turi labai daug talento. Jis turi, tai tęsti, o mes tęsti idėja turėti vietinius žaidėjus ir geriausius užsieniečius." sakė Šaras.

0 comments:

Rašyti komentarą