NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Mūsų lygio komanda negali pralaimėti kėlinio 15 taškų skirtumu, o ypač namuose"

2021-01-27
Šarūno Jasikevičiaus treniruojama "Barca" rungtynėse su "Zenit" komanda turėjo įgijusi solidžią dviženklę persvarą. Tačiau ketvirtajame kėlinyje praradę žaidimo kontrolę leido varžovams sugrįžti į rungtynes. 

Nelabai malonią "dovanėlę" išpakavo buvęs Barselonos žaidėjas K.Pangosas, kuris paskutinę rungtynių sekundę įsmeigė tritaškį ir neleido katalonams laimėti mačo didesniu, nei 4 taškų skirtumu. Po pergalės Š.Jasikevičius teigė:

"Nugalėjome labai gerą ir rimtą komandą. Tris kėlinius tikrai žaidėme gerą krepšinį. Bet tokiose situacijose dažnai nutinka ir mes atsipalaidavome, o rungtynių pabaigoje turėjome pavojingą situaciją. Būdami veteranų komanda mes negalime leisti, tai ką padarėme ketvirtajame kėlinyje, nes tai labai pavojinga. Turėjome tinkamą persvarą, žaidėme gerą krepšinį ir sąžiningai tokioje situacijoje ir po tiek daug sužaistų rungtynių - turėjome uždaryti rungtynes ankščiau. Prieš mus žaidė labai gera komanda, kuri atlieka savo dalykus taip pat. Nenoriu ieškoti pasiteisinimų, bet tikiu, kad mūsų lygio komanda negali pralaimėti kėlinio 15 taškų skirtumu, o ypač namuose." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Kalbėdamas apie B.Davieso ir N.Mirotičiaus įsiliejimą į komandą "Barcos" strategas sakė, kad jie sugrįžo į komandą su labai geru ir teisingu mentalitetu:

"Daviesas ir Mirotičius suprato, kad komanda dabar turi gerą dinamiką ir nenori to sugadinti. Jie abu puikiai sugrįžo į komandą, o mes išlaikėme savo kryptį duodami C.Higginsui ir N.Calathesui daugiau atsakomybės. Jie supranta, kad gali nulemti rungtynes, pelnyti daug taškų, bei atlikti svarbų vaidmenį, tačiau jie grįžo į komandą su labai geru ir teisingu mentalitetu." - teigė Šaras.

0 comments:

Rašyti komentarą