NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

Š.Jasikevičius: "Tarsi būtume pavargę nuo laimėjimų, o taip "Barcoje" negali nutikti"

2021-02-05
Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai be pralaimėjimų žengė visą sausio mėnesį, tačiau vasario pradžia prasidėjo pralaimėjimu.

Po nesėkmės 86:88 prieš "Anadolu Efes" katalonų treneris pripažino, kad varžovai buvo geresni. Š.Jasikevičius taip pat užsiminė, kad per ateinančias dienas bandys komandą sugrąžinti į pergalių kelią:

"Mes jau nebuvome geri antrajame kėlinyje su "Zenit" ar Atėnuose. Tai taip pat pasijuto vakar treniruotėje. Tarsi būtume pavargę nuo laimėjimų, o taip "Barcoje" negali nutikti. Esu šiek tiek nustebęs, kad tai įvyko prieš "Anadolu Efes", nes mes visi žinome kokią kokybę jie turi. Tai ta pati komanda ir sistema kaip praėjusiais metais. Pasistengsime per ateinančias dienas sugrąžinti idėją kuri mums veikė, pasimokyti iš šiandienos klaidų ir tikėtis pradėti naują pergalių ruožą." - teigė Š.Jasikevičius.

Kalbėdamas apie komandos gynybą Šaras sakė: "Barcos" kovojimas yra minimalus, turi atiduoti 100 procentų ir nesu tikras ar buvome įsitraukę į treniruotę. Rungtynes pradėjome su viena gynybos idėja kuri neveikė, vėliau pakeitėme į kitą, kuri taip pat neveikė. Trečia atrodė šiek tiek geresnė, bet pabaigoje taktikos nėra reikšmingos, jei tu nežaidi sunkiai ir fiziškai." dėstė Šaras.

0 comments:

Rašyti komentarą