NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

Š.Jasikevičius: "Westermannas ir Hanga mums suteikė rimtumo"

2021-02-07
Šarūnas Jasikevičius prieš kitą savaitę prasidedančias Ispanijos taurės varžybas pasiekė pergalę 90:73 prieš A.Mumbru vadovaujamą "RETAbet" ekipą.

Katalonų treneris po mačo teigė, kad į rungtynes komanda atėjo apsnūdusi, tačiau nuo suoliuko pakilę Hanga ir Westermannas įnešė rimtumo:

"Pirmajame kėlinyje išėjome šiek tiek apsnūdę ir 4-5 minutes atsilikinėjome. Tuomet pasirodė Hanga ir Westermannas, kurie suteikė mums daugiau rimtumo nuo suoliuko. Leo gerai vadovavo komandai ir priėmė gerus sprendimus. Mūsų trečiasis kėlinys buvo labai geras gynyboje, bei perėmėme 7 kamuolius, kurie leido bėgti į greitas atakas. Pelnėme daug lengvų taškų ir tai mums suteikė daug pasitikėjimo. Privalome būti laimingi, nes laimėjome prieš komandą, kuri žaidžia gerą ir rimtą krepšinį" - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Š.Jasikevičius iškart po mačo Ispanijos televizijai sakė, kad į taurės turnyrą vyksta žinodami, kad turi galimybių: "Mintis buvo leisti visiems pažaisti, bei pasijausti svarbiems. Į Madridą mes vykstame kovoti žinodami, kad turime galimybių. Taurės turnyras yra labai įdomus." - teigė Šaras.

0 comments:

Rašyti komentarą