NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Š.Jasikevičius: "Didžiąją rungtynių dalį aikštelėje buvo tik viena komanda"

2022-04-30
Šarūnas Jasikevičius po pralaimėjimo Miunchene ketvirtose serijos rungtynėse kalbėjo, kad aikštelėje buvo tik viena komanda:

"Turi būti pasiruošęs žaisti penkių rungtynių seriją, nes niekada negali žinoti kaip bus, gal reikės trejų, ketverių ar penkerių rungtynių. Didžiąją rungtynių dalį aikštelėje buvo tik viena komanda. Sakyti, kad jaučiuosi gėdingai kaip paruošiau komandą būtų labai švelnus pasakymas."

Lietuvis taip pat stebėjosi kaip "Barca" kardinaliai pasikeitė per 48 valandas:

"Man labai sunku suvokti kaip ši komanda gali taip pasikeisti per 48 valandas. Iš nuostabiai žaidžiančios komandos į visiškai neatpažįstamą. Aš jau sakiau, kad su šia komanda daug banguojame, bet mes privalome tai išgyventi, rasti kelią žaisti geresnį krepšinį. Manau, kad nebuvome ta pati komanda, kuri žaidė prieš 48 valandas ir tai nė kiek nepadeda jei paprasčiausiai negali įmesti kamuolio į krepšį. Daugelis mūsų metimų buvo laisvi, bet požiūris nebuvo geras, patovus ginčijimasis su teisėjais. Turime keturias dienas iki lemiamų rungtynių "Palau" arenoje ir turime pakeisti savo mentalitetą."

Šaras taip pat pastebėjo blogą tendeciją uždarant serijas išvykose:

"Turime blogą istoriją uždarant serijas. Praeitais metais, tai buvo Sankt Peterburge, Badalonoje, Tenerifėje, tai serijos kurias žaidėme ir mes apie tai kalbėjome. Mes niekada neuždarėme serijų išvykoje, bet dar daugiau jie pranokdavo noru ir tai nutiko šiandien taip pat. Aš neatlieku savo darbo jei komanda iš to nepasimoko."

Trenerio teigimu katalonai su tinkamu nusiteikimu gali įveikti bet ką Europoje:

"Paskutiniu du mėnesius aš kalbu apie tai, kad nemeluotume vienas kitam. Mes tokia komanda, mes labai talentingi, kai esame tinkamai nusiteikę mes galime įveikti bet ką Europoje. Aš susitaikiau, kad tokia yra komanda, kuri turės pakilimų ir nuopolių, tai labai gera komanda, viena geriausia Europoje kai tinkamai susikoncentravusi." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą