NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Š.Jasikevičius: "Žaidėme labai paprastą krepšinį"

2022-04-28
Šarūnas Jasikevičius po antrosios pergalės Eurolygos ketvirtfinalyje Miunchene liko patenkintas auklėtinių žaidimu ir akcentavo, kad komanda žaidė labai paprastą krepšinį:

"Sveikinimai žaidėjams ir sirgaliams. Mes tikrai turime būti patenkinti rungtynėmis. Pirma rungtynių pusė buvo įspūdinga. Manau, kad buvome labai solidūs, viena klaida - fantastiškas pasirodymas. Visą laiką atakavome krepšį, rasdavome gerus sprendimus po krepšiu. Manau, kad mūsų aukštaūgiai kūrė žaidimą ir suprato kada reikia užbaigti atakas. Žaidėme labai paprastą krepšinį ir manau, kad tai svarbiausias dalykas žaidžiant tokiame lygyje. Nepaslaptis, kad tokia komanda mes esame, ištraukėme rungtynes prieš labai gerą "FC Bayern" komandą ir esame labai laimingi."

Treneris atskleidė, kad po pralaimėjimo Barselonoje vyko įprastinė rutina:

"Visada darai panašų darbą, parodai klaidas, darai pratimus, kalbiesi viduje. Jie yra protingi žaidėjai, bet kaip tokiame lygyje mes labai svyruojame į viršų ir apačią. Šiandien iš pradžių suradome Calathesą, kuris nuostabiai valdė komandą, Mirotičius ir Šmitas fantastiškai priimdavo kamuolį ir atlikdavo gerus sprendimus prieš jų mažiukus, o pradžioje Laprovittola savo tritaškiais atidarė rungtynes. Čia yra du komponentai, "Bayernas" - komanda turinti nuostabų charakterį su kuriuo per pastaruosius pusantrų metų ištraukė daug rungtynių ketvirtajame kėlinyje, o ypač savo arenoje. Aš kaip treneris negaliu kontroliuoti kaip komanda pastoviai atsipalaiduoja, čia jau yra mūsų dalykas ir taip bus. Tai reikia priminti, bet svarbiausia, kad šiandien iš šito išlipome."

Apie Mirotičiaus žaidimą atkrintamosiose: "Krepšinis yra žaidžiamas tarp dviejų komandų ir dviejų trenerių. Praėjusiais metais prieš "Zenit" mes turėjome žaisti prieš jų kietus ketvirtuosius numerius W.Thomasą ir Zubkovą, kurie puikiai suprato kada reikia prasižengti, kad nieko neatiduoti lengvai. Šiais metais žaidžiame prieš Thomasą, Rubitą ir kartais Lučičių, bei A.Trinchieri. Jis topinis Eurolygos treneris, jie nekvaili ir neleis Mirotičiui pelnyti 30 taškų. Tai dvi komandos, viena bando jį išnaudoti puolime kaip šiandien, o kita komanda bando tam užkirsti kelią. Manau, kad šiandien buvome daugiau kantrūs." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą