NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius prieš dvigubą savaitę: "Laukia du Eurolygos Finalo ketverto lygio varžovai"

2023-03-06
Šarūno Jasikevičiaus šią savaitę laukia nelengva dviguba Eurolygos savaitė prieš "Olympiacos" ir "Fenerbahce" komandas. Prieš išvyką į Pirėjų lietuvis kalbėjo, kad tai bus finalo ketverto lygio varžovai, kurie parodys kur šiuo metu yra "Barcos" ekipa:

"Šią savaitę turėsime du varžovus, kurie yra Eurolygos Finalo ketverto lygio ir pažiūrėsime, kur esame mes. Turėtume labai džiaugtis žaisdami šiose dviejose neįtikėtinose aplinkose. Esame tokio pat lygio kaip šios dvi komandos, kai kurios yra geresnės, kai kurios blogesnės ir mes vis dar turime vietos tobulėjimui." - sakė treneris.

Šaras įvardino, kad "Olympiacos" yra viena geriausių komandų, kuri puikiai judina kamuolį ir reikės maksimalaus susikaupimo:

"Olympiacos" yra viena geriausių komandų Europoje. Komanda, kuri judina kamuolį ir turi žaidėjus tokio lygio, kad ankščiau ar vėliau tu pralaimėsi. Jie šiuo klausimu yra geriausi ir mes turėsime būti labai susikoncentravę į jų judesius." - teigė Šaras.

Pasak trenerio pralaimėjimas savaitgalį Saragosoje neturėtų paveikti komandos:

"Tai neturės didelio efekto. Pralaimėti nėra malonu, bet vienos rungtynės ateina po kitų ir neturi laiko būti labai laimingam ar labai liūdnam." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą