NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 16 d. "Fenerbahce" pradeda kovas Turkijos lygos atkrintamosiose varžybose.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Š.Jasikevičius: "Nematau to kaip prarastos galimybės"

2024-05-04
Šarūnas Jasikevičius po pralaimėjimo ketvirtose serijos rungtynėse atsiprašė varžovų už įvykusį incidentą po rungtynių, bei pabrėžė, kad nemato šios nesėkmės kaip prarastos galimybės:

"Pirmiausia norėčiau pasveikinti Monaką ir atsiprašyti už incidentą įvykusį po rungtynių, tai neatspindi mūsų ir nepriimtina. Neturėtume kurti tokios kultūros ieškodami pasiteisinimų. Turime patys žiūrėti į savo klaidas ir prisiimti atsakomybę.

Žaidėme ne kaip komanda, žinoma, "AS Monaco" pridarė problemų, nemokėjome tinkamai panaudoti kamuolio, nebuvome geri puolime, mūsų įžaidėjai nesugebėjo sukurti reikiamo žaidimo, tai buvo viena iš blogiausių mūsų savybių. Bandydavome išspręsti problemas individualiais veiksmais.

Kalbant apie teigiamą pusę, aš pasakiau savo žaidėjams, kad nematau to kaip prarastos galimybės, taip, mes praradome šansą savo sirgalių akivaizdoje. Pasakiau jiems, kad jie mano herojai, nes nunešė šią seriją iki penktųjų rungtynių. Monake mes turime galimybę laimėti. Nuo pat pirmųjų rungtynių atkakliai kovojome, žaidėme labai gerai ir žaidėme be svarbiausio savo žaidėjo. Dabar turime peržiūrėti vaizdo medžiagą, išanalizuoti ko nepadarėme ir pasiruošti penktosioms rungtynėms." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą