NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

"KK Kaunas" išvykoje įveikė Klaipėdos "Neptūną"

2010-10-09
KK Kaunas
Šiandien Kauno "KK Kaunas" kurioje žaidžia Vytenis Jasikevičius išvykoje rezultatu 68-70 nugalėjo Klaipėdos "Neptūno" komandą. Kauniečiams tai buvo jau antroji pergalė LKL pirmenybėse, pirmose rungtynėse Kaunas įveikė Vilniaus "Perlo" komandą. Rungtynes Klaipėdoje geriau pradėjo svečiai, tačiau neilgai trukus persvarą perėmė Klaipėdos krepšininkai. Pirmas kėlinys baigėsi kuklia šeimininkų persvara 13-10. Antrajame kėlinyje ir toliau vyko atkakli kova, nors "Neptūno" krepšininkai ir turėjo persvarą, tačiau ji buvo nedidelė. Per antrąjį ketvirtį "KK Kauno" krepšininkai sumažino skirtumą iki vieno taško 33-32. Trečiajame kėlinyje vaizdas taip pat nesikeitė vyko tokia pati atkali kova kaip ir iki tol. Po trijų kėlinių priekyje jau buvo "KK Kauno" ekipa 43-44. Paskutinio ketvirčio pabaigoje kauniečiai vienu metu atitrūko iki aštuonių taškų. Vis dėlto rungtynių pabaigoje Klaipėdiečiai išlygino rezultatą, tačiau lemiamą žodį tarė svečiai. Paskutinėje atakoje esant rezultatui 68-68 metimą atliko "KK Kaunas" krepšininkas Šarūnas Vasiliauskas, tačiau jis buvo netiklus, bet kamuolį atkovojęs Povilas Čukinas įmetė du taškus ir padovanojo pergalę Kauno ekipai.

Vytenis Jasikevičius savo komandoje buvo rezultatyviausias jis per 23 minutes pelnė 14 taškų (2/4 dvitaškiai, 2/6 tritaškiai, 4/4 baudos) ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Sekančias rungtynes Kauno "KK Kaunas" žais antradienį (2010-10-12) BBL iššūkio taurės varžybose išvykoje prieš Vilniaus "Sakalus".

0 comments:

Rašyti komentarą