NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

M.Balducci rytoj susitiks su Tel Avivo "Maccabi" vadovu

2010-10-04
Izraelio spauda praneša, kad rytoj (antradieni) Šarūno Jasikevičiaus agentas Maurizio Balducci Italijoje susitiks su Tel Avivo "Maccabi" vadovu Shimonu Mizrahi. Būtent Izraelio klubas šiuo metu vieši Italijoje kur tęsia pasiruošimą sezonui. Šio susitikimo metu bus aptariamos Šarūno Jasikevičiaus kontrakto detalės, bei ieškomas bendras palankumas sprendimas abiems pusėms. Manoma, kad šio vizito metu bus pasirašyta nauja sutartis su lietuviu, kurio atlyginimas sieks pusė milijonų JAV dolerių.

Šarūnas Jasikevičius yra teigęs, kad nori grįžti į Izraelį ir žaisti už Tel Avivo "Maccabi" komandą. Maurizio Balducci taip pat sakė, kad abi pusės nori bendradarbiauti, tačiau ar sandėris įvyks neaišku. Gali būti, kad jau rytoj bus padėtas taškas Šarūno Jasikevičiaus klubo paieškose, kurios šiais metais buvo ypač įdomios.

Šarūnas Jasikevičius Tel Avivo "Maccabi" marškinėlius vilkėjo 2003-2005 metais, tada Lietuvis su šiuo klubu laimėjo du Irzaleio čempionatus, dvi Izraelio taures, bei du kartus triumfavo eurolygoje.

šaltinis: one.co.il

0 comments:

Rašyti komentarą