NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Trifunovičius: „Derybos su Jasikevičiumi nejuda į priekį“

2010-10-18
Serbų specialistas turėjo vos per šešias dienas parengti komandą startui Eurolygoje. Trečiadienį vyksiančiame mače su Stambulo „Fenerbahce Ulker“ ekipa vilniečiai turės verstis be pagrindinio įžaidėjo Jerry Johnsono. Pamainos jam sostinės klubas kol kas nerado.

„Rinkoje dairomės krepšininko, galinčio pavaduoti Johnsoną, bet finansinė padėtis diktuoja sąlygas, kokius žaidėjus bei už kiek galime įpirkti, – aiškino strategas. – Be jokių abejonių, Jasikevičius buvo mūsų prioritetų sąrašo viršūnėje, tačiau derybos į priekį nejuda, tad greičiausiai ieškosime kitų išeičių.“

– Praėjusią savaitę pasirodė kalbų, kad sostinės ekipa domisi Šarūnu Jasikevičiumi. Ar realu lietuvį ir vėl išvysti Vilniuje?
– Be jokių abejonių, Jasikevičius buvo mūsų prioritetų sąrašo viršūnėje, tačiau derybos į priekį nejuda, tad greičiausiai ieškosime kitų išeičių. Žinoma, jis vis dar nepriėmė sprendimo, klubo vadovybė deda visas pastangas, kad Šarūnas atvyktų į komandą. Aišku, viskas dar gali pasikeisti, tačiau nelabai realu, kad tai atsitiks. Rinkoje toliau ieškosime krepšininko, kuris tiktų mūsų žaidimui.
  šaltinis: BasketNews.lt


video šaltinis: krepsinis.net

0 comments:

Rašyti komentarą