NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

„Lietuvos rytas“ laukia Jasikevičiaus sprendimo

2010-10-15
Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa dairosi pastiprinimo. Sostinės klubo pagrindinio įžaidėjo vieta gali atitekti 34 metų 193 cm ūgio Šarūnui Jasikevičiui.

Alfa.lt žiniomis, Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionai laukia veterano sprendimo. Jeigu nepavyks susitarti su lietuviu, tuomet bus sudarytas kontraktas su 27 metų 192 cm ūgio latviu Armandu Škele.
Priminsime, kad vilniečiams pastiprinimo gynėjų grandyje prireikė po to, kai paaiškėjo, kad dėl traumos Jerry Johnsonas negalės rungtyniauti apie du mėnesius.

Pastaruosius trejus metus Atėnų „Panathinaikos“ komandoje praleidęs Š. Jasikevičius norėjo ir toliau ginti Graikijos čempionų garbę, tačiau „žaliųjų“ vyriausiasis treneris Željko Obradovičius nusprendė atsisakyti krepšininko paslaugų ir šiam teko ieškotis naujos darbovietės.

Prieš kiek daugiau nei mėnesį Š. Jasikevičiaus draugė pagimdė dukrelę, todėl gynėjo noras likti Graikijos komandoje dar labiau sustiprėjo. Buvo pasirodęs pranešimas, kad Šaras gali atsidurti Salonikų „Aris“ ekipoje. Derybas su „auksiniu berniuku“ vedė ir Tel Avivo „Maccabi“ klubas, tačiau abi pusės nesugebėjo susitarti dėl finansinių kontrakto sąlygų.

Š. Jasikevičius „Lietuvos ryto“ garbę jau yra gynęs 1998–1999 metų sezone.

šaltinis: alfa.lt

0 comments:

Rašyti komentarą