NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Sportalas.com versija: Jasikevičių vilioja ne „Lietuvos rytas“, o „Žalgiris“

2010-10-17
Sporto naujienų portalas sportalas.com paskelbė nuomonę, kad gandų apie susidomėjimą Šarūnu Jasikevičiumi viešinimas „Lietuvos rytui“ būtų nenaudingas, jei jis iš tiesų ketintų įsigyti šį įžaidėją.

Sportalas.com versija:

Š.Jasikevičiaus ir „Lietuvos Ryto“ derybų istorija apipinta keistomis detalėmis, kurios leidžia įtarti, kad viskas vyksta kiek kitaip nei skelbiama. 

Pirma, stebėtinai lengvai krepšinio agentai paleido į eterį „žinias” apie tas derybas. Įdomu ir tai, kad pirmoji agento žinutė „Tviteryje“ vakar nesukėlė jokio ažiotažo, tikriausiai todėl ji buvo pakartota tik kiek kitais, svaresniais žodžiais šiandien ryte. Šiandien ažiotažas jau sukeltas. Agentas savo darbą atliko.

Panašu, kad to yra siekiama tyčia. Ar kad pakelti Jasikevičiaus kainą ar pabandyti daryti spaudimą juo besidominantiems klubams, kol kas nežinoma.

Įdomu, kad ir pats lrytas.lt vakarop paskelbė tuos gandus. Tačiau kodėl tai padarė ne pats, pakalbinęs J.Vainauską, o palaukęs kol apie gandą praneš koks nors runkeliams labai patikimu atrodantis šaltinis.

Tokiu „patikimu“ šaltiniu pasirinktos LNK žinios, kurios, deja, nieko naujo paskelbti nesugebėjo, bet plačiai pakartojo tai, ką nuo ryto skelbia kokie 48 Lietuvos portalai. Bet runkeliai vis tiek kartos, „juk LNK pranešė“ ir tai jiems bus įtikinamiau.

Jei „Lietuvos Rytas“ iš tikrųjų bando vilioti Jasikevičių, tokios informacijos paskelbimas tik kelia krepšininko kainą ir Vilniaus klubo, o tuo pačiu ir laikraščio vadovams, nenaudingas. Tokiu atveju nė vienas iš Vainauskų net neleistų savo žurnalistams apie tai ir kvyktelėti.

Tačiau tokios informacijos kuo platesnis paviešinimas yra vienu atveju naudingas „Lietuvos Rytui“. Jei su Jasikevičiumi rimtai derasi Kauno „Žalgiris“. Tokiu atveju „Lietuvos Rytas“, kartu su agentais, yra suinteresuotas pakelti kainą tiek, kad Romanovas arba Šaro nebeįpirktų arba sumokėtų didesnius pinigus, nei planavęs.

Keistas „Lietuvos Ryto“ susidomėjimas Jasikevičiaus likimu vyksta jau kurį laiką. Per tą laiką nieko naujo iš esmės nebuvo skelbta, tačiau įkyriai portale vėl ir vėl pakartojamos jau skelbtos net poros savaičių senumo žinios ir gandai apie Maccabi, Aris, Panathinaikos.

Bet tai tik versija.


0 comments:

Rašyti komentarą