NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Tel Avivo "Maccabi" komanda nuleidžia rankas bandydami įsigyti Šarą

2010-10-08
Atrodo, kad Tel Avivo "Maccabi" komanda nuleido rankas bandydami įsigyti Šarūną Jasikevičių. Daugkartiniai Izraelio čempionai Lietuvį mėgino įsigyti jau vasarą, bet nei vasarą, nei rudenį pasiekti palankaus sprendimo abiems pusėms nepavyko. Tai patvirtino ir Izraelio klubo prezidentas Shimonas Mizrahis.

"Žinoma mes pateikėme sutartį Šarūnui Jasikevičiui, tačiau kaip žinote joks susitarimas nebuvo pasiektas. Mes taip pat vedėme derybas ir su Nikola Vujčičiu, tačiau ir jo nepavyko prisivilioti. 

Mūsų komandos tikslas patekti  į eurolygos finalinį ketvertą, o Davido Blatto darbu komandoje aš visiškai pasitikiu" teigė Tel Avivo "Maccabi" klubo prezidentas Shimonas Mizrahis.


Naujausiomis žiniomis Nikola Vujčičius sezoną pradės gimtinėje "KK Split" komandoje, tačiau sutartyje numatyta sąlyga, kad sulaukęs patrauklesnio pasiūlymo jis persikels į kitą komandą. Tuo tarpu kur žais Šarūnas Jasikevičius vis dar neaišku. Aišku tik viena, kad kol kas jis lieka Atėnuose kartu su drauge Anna ir nesenai gimusia dukrele.

0 comments:

Rašyti komentarą