NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Liko tik vienas žingsnis iki finalo ketverto ir aš stengiuosi daryti viską, kad mes ten būtume"

2012-03-02
Šarūnas Jasikevičius su Atėnų "Panathinaikos" ekipa po truputi žengia savo užsibrėžtų tikslų link. Lietuvis duodamas interviu Graikijos žiniasklaidai minėjo, kad komanda yra nusitaikiusi į finalo ketvertą Stambule ir sieks padaryti viską, kad ten būtų. "Panathinaikos" gynėjas taip kalbėjo, kad nepatinka faktas jog ketvirtfinalyje teks žaisti prieš savo buvusią komandą Tel Avivo "Maccabi".

"Man tikrai nepatinka, kad turėsiu žaisti prieš komandą, kurioje patyriau nuostabiausias akimirkas. Norėčiau, kad taip neatsitiktų, tačiau tai yra neišvengiama. Bus sunku emociškai ir ypač psichologiškai, kai išvysiu tuos žmones su kuriais aš ankščiau bendravau komandoje. Tel Avive turiu daug draugų, ten taip pat praleidau du nuostabius metus, kurių niekada savo gyvenime nepamiršiu, tačiau gyvenimas juda į priekį. Be to supranti, kad su "Panathinaikos" komanda pasiekėme puikią pergalę ir mes jau esame ketvirtfinalyje. Mes esame nusitaikę į finalo ketvertą ir padarysime viską, kad ten būtume.

"Panathinaikos", "Maccabi" ir taip pat CSKA komandos turi gilią istoriją ir yra vienos geriausios komandos Europoje."


Apie "Maccabi" komandą: "Aš žiūrėjau beveik visas jų Eurolygos rungtynes, o taip pat ir žaidimą Adrijos lygoje. Tai labai gera komanda, jie žino ką daro aikštelėje ir yra labai pavojingi. "Maccabi" taip pat yra nusitaikę į Eurolygos finalo ketvertą. Turime būti labai gerai pasiruošę, kad įveiktume juos ir nepaisant to, kad turime aikštės pranašumą bus sudėtinga serija."

Apie savo žaidimą: "Jaučiuosi labai gerai nuo pat sezono pradžios. Džiaugiuosi, kad galiu padėti komandai siekti užsibrėžtų tikslų ir prie to prisidėti. Mes kalbame, kad liko tik vienas žingsnis iki finalo ketverto ir aš stengiuosi daryti viską, kad mes ten būtume."

Apie rungtynes su "Unics": "Pagrindinis raktas į pergalę buvo mūsų gynyba. Noriu pabrėžti, kad mūsų agresyvumas ir žaidimas buvo tikrai labai geras.

Tie, kurie mažai žino, tai "Unics" žaidimas galbūt buvo siurprizas, tačiau pažiūrėjus į jų sudėti išvysi daug patyrusių žaidėjų, kurie puikiai žaidžia aikštėje. Klaidinga sakyti, kad Rusijoje viskas sukasi aplink CSKA, kadangi "Unics" yra nuostabi komanda ir mes tikrai turėjome daug vargo."

0 comments:

Rašyti komentarą