NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Viskas priklauso tik nuo mūsų"

2012-03-23
Šarūnas Jasikevičius po pralaimėjimo Tel Avivo "Maccabi" krepšininkams 82-84 antrose ketvirtfinalio serijos rungtynėse teigė, kad pagrindinė nesėkmės priežastis - prasta gynyba. Lietuvis kalbėjo, kad Tel Avive nebus lengva žaisti, tačiau viskas yra jų pačių rankose.


- Kas lėmė pralaimėjimas vakar dienos rungtynėse prieš Tel Avivo "Maccabi"?
- Manau, kad gynyba taip pat "Maccabi" pataikė keletą labai sunkių metimų ypač Davidas Blu pratęsime. Tiesa ta, kad mes nežaidėme su tokia pačia energija kaip pirmose rungtynėse, prastai gynėmis ir už tai turėjome susimokėti. Pratęsime priėmėme keletą skubotų sprendimų, kurių galėjome išvengti.

- Dabar laukia dvi sunkios rungtynės Tel Avive.
- Taip, bus tikrai nelengva ir aš tai žinau. Turime peržiūrėti klaidas, kurias padarėme antrajame mače ir iš jų pasimokyti. Privalome visi kartu surasti geresnį būdą kaip kontroliuoti situaciją aikštelėje. Pagrindinis raktas į pergale abiejuose rungtynėse Tel Avive bus gynyba. Antrajame mače nesusitvarkėme su užduotimis gynyboje todėl ir pralaimėjome.

- Ar po "Maccabi" pergalės manai, kad viskas prasideda vėl nuo pradžių?
- Serijos rezultatas dabar yra lygus 1:1 ir abi ekipos nori patekti į finalo ketvertą. Antradienį mūsų laukia labai sunkios varžybos prieš gerą komandą, trenerį ir šiltus sirgalius.

- Kokie jausmai prieš sugrįžtant į Tel Avivą?
- Aš čia gyvenau ir patyriau daug nuostabių akimirkų su "Maccabi" ekipa, tačiau dabar aš čia tam, kad padėčiau "Panathinaikos" komandai. Žinoma šios rungtynės sulauks daug susidomėjimo, o mes per šias dienas privalome išanalizuoti žaidimą ir susigrąžinti seriją į savo rankas.

- "Panathinaikos" ir vėl panašioje padėtyje kaip ir prieš keletą metų. Ar manai, kad vis dar galite perimti kontrolę?
- Žinoma, komanda turi geriausią trenerį, bei daug gerų žaidėjų su didžiule patirtimi. Panašiai buvo ir 2009 metais prieš Sienos "Montepaschi", kai serijos rezultatas buvo lygus ir tada nuvykę į Italiją laimėjome abi rungtynes. Aš manau viskas priklauso tik nuo mūsų.

0 comments:

Rašyti komentarą