NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Ž.Obradovičius: "Šaras mums iškrečia daug pokštų"

2012-03-06
Atėnų "Panathinaikos" vyriausiasis treneris Željko Obradovičius ir jo asistentas Dimitris Itoudis šiandien dalyvavo "sport24.gr" tiesioginėje konferencijoje, kurioje atsakinėjo į sirgalių klausimus.

Ekipos strategas nebuvo linkęs kalbėti apie tai ar liks kitą sezoną "Panathinaikos" komandoje. Pasak serbo viską spręs klubo savininkai broliai Giannakopoulai, o į klausimą ar tiesa, kad jis ir Diamantidis kitą sezoną persikels į Madridą juokdamasis patarė to paklausti pačio žaidėjo.

Septynis kart Eurolygos čempionas įtraukė Šarūną Jasikevičių į geriausių žaidėjų sąrašą su kuriais jam teko dirbti. Taip pat užsiminė, kad komandoje lietuvis krečia daugiausiai pokštų.

Željko Obradovičius taip pat prisipažino, kad niekada nesutiktu treniruoti "Olympiacos" ir "Red Star" komandų: "Dvi komandos, kuriuose niekada nedirbsiu, tai "Olympiacos" ir "Red Star". Turiu draugų abiejuose ekipose, tačiau turiu parodyti pagarbą, tad niekada ten nedirbsiu".

- Koks buvo geriausias žaidėjas kurį kada nors turėjote komandoje: Bodiroga, Sabonis, Diamantidis, Džiordževičius ar kuris nors kitas?
- Įsivaizduokite kaip būtų puiku juos visus matyti vienoje komandoje. Ir dar reikėtų pridėti Danilovičių, Arlaucką, Herrerosą, Villacampą, Jasikevičių, Alvertį... 

Pasiteiravus kaip treneris linksminasi šis atsakė: "Šaras mums iškrečia daug pokštų ir Alvertis taip pat. Nuostabu turėti komandoje tokius žaidėjus".

0 comments:

Rašyti komentarą