NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

V.Spanoulis: "Pykčiai su Dimitriu ir Šaru yra tik kvaili prasimanymai"

2012-11-27
Praėjusią savaitę populiarioje Graikijos pokalbių laidoje "Vrady" svečiavosi Pirėjaus "Olympiacos" lyderis Vassilis Spanoulis. Krepšininkas laidos metu papasakojo istoriją kaip susipažino su savo žmona Olympia, apie nelaimę šeimoje ir taip pat paneigė kalbas apie pykčius su Dimitriu Diamantidžiu ir Šarūnu Jasikevičiumi.

V.Spanoulis prisipažino, kad dabartinę savo žmoną sutiko Mykonos saloje kuomet dar susitikinėjo su kita mergina. Krepšininkas teigė, kad tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Pamatęs ją Mykonos saloje su maudymosi kostiumėliu jis daugiau negalėjo jos užmiršti. Šiuo metu Vassilis su žmona Olympia augina sūnų.

Vaikystėje krepšininkas neteko tėčio: "Būdamas 15 metų netekau tėčio. Buvome labai artima šeima ir tai buvo kažkas kas užklupo mus labai netikėtai ir greitai. Laimei aš turėjau mamą ir brolį, kurie kartu atlikdavo viską ką padarydavo tėtis".

2010-aisiais metais V.Spanoulis priėmė labai netikėtą sprendimą ir iš Atėnų "Panathinaikos" komandos persikėlė į pagrindinių priešininkų stovyklą - Pirėjaus "Olympiacos". Laidos metu vedėjas pasiteiravo krepšininko apie santykius su "Panathinaikos" žaidėjais: "Žmonės kalba, kad aš pykstuosi su Dimitriu Diamantidžiu ar Šarūnu Jasikevičiumi, tačiau tai yra tik kvaili prasimanymai ir nieko panašaus nėra".

0 comments:

Rašyti komentarą