NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Paaiškėjo "Auksinio jubiliejaus" rungtynių dalyviai

2013-09-10
Jau šį šeštadienį (rugsėjo 14 dieną) Kauno "Žalgirio" arenoje bus surengta šventė paminėti dešimties metų sukakčiai po triumfo Stokholme.

Šia proga į vieną komandą sugrįš beveik visi tuometinės rinktinės žaidėjai, kurie draugiškose rungtynėse susigrums su "EuroStars" komanda sudaryta iš tuometinių Europos žvaigždžių.

Lietuvos rinktinei atstovaus: Šarūnas Jasikevičius, Mindaugas Žukauskas, Giedrius Gustas, Arvydas Macijauskas, Ramūnas Šiškauskas, Saulius Štombergas, Darius Songaila, Eurelijus Žukauskas, Donatas Slanina, Dainius Šalenga ir Virginijus Praškevičius.

Vyriausiasis treneris: Valdemaras Chomičius.

Rinktinei negalės padėti dvyliktasis auksinis narys Kšištofas Lavrinovičius, kuris šiuo metu žaidžia Slovėnijoje vykstančiame Europos čempionate. Tokia pati situacija ir su asistentu Gintaru Krapiku ir Juozu Petkevičiumi. Antanas Sireika dėl darbo Japonijoje taip pat nedalyvaus.

"EuroStars" komanda: Zacharas Pašutinas (Rusija), Moustapha Sonko (Prancūzija), Dimitrijus Domani (Rusija), Grigorijus Chižniakas (Ukraina), Mate Skelinas (Kroatija).

Taip pat planuoja dalyvauti: Robertas Štelmaheris (Latvija), Edgaras Šnepsas (Latvija), Alainas Digbeu (Prancūzija).

Vyriausiasis treneris: Jevgenijus Pašutinas (Rusija).

Susirinkę žiūrovai išvys ne tik rungtynes kurios truks keturis kėlinius po aštuonias minutes, bet taip pat Šarūno Jasikevičiaus ir Marijono Mikutavičiaus atliekamą dainą "Trys Milijonai". Rinktinės nariai atliks ir ŽAS kūrinį "Fortūna".

0 comments:

Rašyti komentarą