NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 16 d. "Fenerbahce" pradeda kovas Turkijos lygos atkrintamosiose varžybose.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

"Barca" į pergalių kelią Eurolygoje sugrįžo nepalikdama vilčių baskams

2021-11-11
Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai po dviejų iš eilės pralaimėjimų Eurolygoje iškovojo solidžią pergalę.

Katalonai savo aikštėje 93:67 sutriuškino Vitorijos "Baskonia" krepšininkaus ir įsirašė 7-ąją pergalę stipriausioje Europos lygoje.

Barselonos krepšininkai vedami N.Mirotičiaus, N.Laprovittolos ir S.Šanli jau pirmąjame kėlinyje įgyjo dviženklę persvarą (23:10). Antrajame kėlinyje katalonai jau triuškino baskus 25 taškų skirtumu (53:28).

Po ilgosios pertraukos N.Mirotičius įsmeigė du tritaškius ir padidino persvarą iki 30 taškų (63:33), o prieš lemiamą ketvirtį komandas skyrė net 40 taškų (81:41). Pergalę katalonai iškovojo rezultatu 93:67.

Kitą savaitę "Barcos" laukia dvigubas Eurolygos išbandymas. Trečiadienį Barselonoje Šaras susitiks su Dimitrio Itoudžio vadovaujama Maskvos CSKA, o penktadienį mačas Vilerbane prieš ASVEL. Šį savaitgalį Ispanijos čempionų vietiniame fronte laukia dvikova su Valensijos ekipa.

Barselonos "FC Barcelona": Nikola Mirotičius 25, Brandonas Daviesas ir Nicolas Laprovittola 11, Nickas Calathesas 9, Sertačas Šanli, Kyle'as Kuričius ir Rokas Jokubaitis 8, Rolandas Šmitas 4, Sergi Martinezas 3, Nigelis Hayesas-Davisas, Pierre'as Oriola ir Michaelas Caicedo 2 taškai;   

Vitorijos "Baskonia": Stevenas Enochas 22, Rokas Giedraitis 14, Matthew Costello 8, Lamaras Petersas, Vanja Marinkovičius, Jaysonas Grangeris ir Simone Fontecchio 4, Wade'as Baldwinas 3, Tadas Sedekerskis ir Arturs Kurucs 2 taškai;

0 comments:

Rašyti komentarą