NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Šaras prieš lyderių dvikovą: "Negali turėti didesnio troškimo žaisti"

2021-11-03
Šarūno Jasikevičiaus šį ketvirtadienį Milane laukia lyderių dvikova po kurios Eurolygos turnyrinėje lentelėje nebeliks dvivaldystės.

Paskutinis "FC Barcelonos" ir "AX Armani Exchange" komandų susitikimas įvyko praėjusį sezoną Eurolygos finalo ketverto pusfinalyje. Tuomet katalonai po C.Higginso dvitaškio paskutinėmis sekundėmis išplėšė pergalę ir bilietą į finalą.

Lietuvis kalbėjo, kad tai "vienos didžiausios sezono rungtynės" ir tikisi, kad jo komanda yra labai motyvuota susigrąžinti lyderystę Eurolygoje:

"Negali turėti didesnio troškimo žaisti, kai susitinka pirmoje ir antroje vietoje esančios komandos."

Barselonos strategas minėjo, kad laukia sunkus mačas prieš labai patyrusią komandą: "Laukia labai fiziškos ir sunkios rungtynės. Tai viena geriausia Europos komanda su labai patyrusiais žaidėjais ir treneriu."

Pasak katalonų trenerio, kad laimėti Milane: "reikia būti stipriam fiziškai ir psichologiškai", nes čia pralaimėjo "Anadolu Efes", CSKA, "Maccabi", ASVEL ir "Crvena Zvezda".

Š.Jasikevičius pažymėjo, kad jo auklėtiniams reikia būti itin atidiems ginantis prie tritaškio linijos: "Šiuo metus, tai geriausiai iš toli atakuojanti komanda. Jie žaidžia savo krepšinį gerai judindami kamuolį." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Lyderių mačas bus žaidžiamas ketvirtadienį 21:30 val.

0 comments:

Rašyti komentarą