NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Š.Jasikevičius po pergalės prieš CSKA: "Buvo nuostabus charakterio parodymas"

2021-11-18
Šarūno Jasikevičiaus treniruojama "Barca" po pergalės prieš Maskvos CSKA komandą vėl sugrįžo į Eurolygos turnyrinės lentelės viršų.

Katalonų treneris po pergalės gyrė savo auklėtinius už parodytą charakterį:

"Sveikinimai komandai ir sirgaliams. Tai buvo labai įdomios rungtynės. Supratome, kad privalome kentėti. Turėjome solidžią, bet ne puikią pirmąją rungtynių pusę. Akivaizdu, kad trečiajame kėlinyje patyrėme problemų, o tada buvo nuostabus pasirodymas, nuostabus charakterio parodymas ketvirtajame kėlinyje ištraukiant tokio tipo rungtynes, kuomet vienu metu viskas neatrodė mums klostosi gerai. Didelis nuopelnas vaikinams. Manau, kad labai žmogiška turėti tam tikrų blogų situacijų, bet tai parodo charakterį sugrįžtant iš tokių situacijų." - sakė Šaras.

Š.Jasikevičius taip pat vertino sirgalių indelį, kurie sunkiu metu stipriau įsitraukė į palaikymą, tačiau pažymėjo, kad palaikymas gali būti dar geresnis:

"Palau Blaugrana" yra arena su labai gera akustika ir labai garsi. Kai esi vienas "Palau" ir sumuši kamuolį dukart, tai gali girdėti apie 80 kartų, įsivaizduokite kai 8000 sirgalių šaukia. Sirgaliai "Palau" arenoje turi ryšį su komanda ir vertina komandą, bet galime padaryti geriau. Žinau, kad katalonai skiriasi nuo serbų, graikų ar lietuvių, bet svarbiausia, kad sirgaliai mus palaikė, kai mums nesisekė, o tai yra geras ženklas iš fanų pusės. Kai viskas gerai, visi yra su tavimi." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą