NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Šaras prieš dvikovą su CSKA: "Jie patyrė daug traumų, bet jų krepšinis vis tiek labai geras"

2021-11-16
Šarūno Jasikevičiaus rytoj "Palau Blaugrana" arenoje laukia vienas didžiausių sezono išbandymų. Į Barseloną atvyksta Dimitrio Itoudžio vadovaujama Maskvos CSKA ekipa.

Nors rusai atvyksta išretinti traumų, tačiau katalonų treneris pažymėjo, kad nepaisant to jie žaidžią labai gerą krepšinį:

"Mes tikimės kietų ir sunkių rungtynių, tai aukščiausio lygio komanda. Daugelį metų su šiuo projektu taip buvo, labai konsoliduotas projektas, tai yra kur ir mes norime būti metai po metų. Jie patyrė daug traumų, bet jų krepšinis vis tiek labai geras, fiziškas, kibus ir su labai aiškiomis idėjomis. Kai sugrįš visi žaidėjai, tai bus tokio pat lygio komanda kaip visada, net neabejoju." - kalbėjo Šaras.

Barselonos krepšininkai  į dvikovą su CSKA stos po skaudaus pralaimėjimo savaitgalį prieš Valensijos komandą. "Barcos" strategas tiki, kad žaidėjai suprato žinutę po šių rungtynių: "Žaidėjai supranta, kad taip nutinka, kai kurie sakė, kad jiems buvo gėda pamačius vaizdo įrašą sekmadienį" - teigė Barselonos treneris.

0 comments:

Rašyti komentarą