NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

Išretėjusiomis gretomis žaidusi "Barca" užtikrintai įveikė kauniečius

2021-11-26
Šarūnas Jasikevičius dešimtąją pergalę Eurolygoje įsirašė prieš savo gimtojo miesto komandą.

Barselonos krepšininkai penktadienio vakarą "Palau Blaugrana" arenoje 96:73 įveikė Kauno "Žalgirio" krepšininkus.

Š.Jasikevičius šiose rungtynėse vertėsi be traumuotų Cory Higginso, Nicko Calatheso ir Alexo Abrinezo, bei į Ugandos rinktinę išvykusio Brandono Davieso.

Katalonai su Madrido "Real" klubu toliau išlieka turnyrinės lentelės viršuje.

Mirotičiaus vedama "Barca" pirmąjame kėlinyje prieš žalgiriečius susikrovė 7 taškų persvarą (24:17). Antrąjame kėlinyje puikiai į žaidimą įsijungęs komandos kapitonas P.Oriola ir S.Martinezas sukrovė katalonams dviženklį pranašumą (52:38).

Po ilgosios pertraukos S.Šanli pelnė 9 taškus, o prieš lemiamą kėlinį Barselonos krepšininkai pirmavo 75:56. Ketvirtajame kėlinyje "Barca" jau tik tvarkė formalumus, o aikštėje pažaisti gavo ir jaunieji katalonijos krepšininkai. Pergalę Ispanijos čempionai iškovojo rezultatu 96:73.

Kitą savaitę Š.Jasikevičiaus auklėtinių laukia dvikova Stambule prieš Eurolygos čempionus - "Anadolu Efes", o Ispanijos čempionate namuose priims "Baskonia" ekipą.

Barselonos "FC Barcelona": Rokas Jokubaitis 15, Pierre'as Oriola 13, Nigelis Hayesas-Davisas 12, Nikola Mirotičius 11, Kyle'as Kuričius 10, Sertačas Šanli 9, Sergi Martinezas 8, Rolandas Šmitas 7, Nicolas Laprovittola 5, Michaelas Caicedo ir Rafa Villaras 3 taškai;

Kauno "Žalgiris": Tai Websteris 13, Marekas Blaževič 10, Mantas Kalnietis, Zoranas Dragičius ir Tyleris Cavanaugh 9, Lukas Lekavičius ir Janis Strelnieks 6, Edgaras Ulanovas 5, Karolis Lukošiūnas 4, Joshas Nebo 2 taškai;

0 comments:

Rašyti komentarą