NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

Laprovittolos tritaškių salvės pasiuntė ASVEL į nokdauną

2021-11-19
Barselonos krepšininkai įveikė varžovą kurio nepajėgė nugalėti praėjusį sezoną.

Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai Prancūzijoje 80:60 palaužė Vilerbano ASVEL ekipą ir įsirašė 9-ąją pergalę Eurolygoje.

Šiose rungtynėse fantastiškai sužaidė N.Laprovittola, kuris pataikė net 7 tritaškius ir iš viso surinko 25 taškus.

Eurolygos vicečempionai vertėsi be savo lyderių Cory Higginso ir Nicko Calatheso.

Katalonai jau pirmąjame kėlinyje susikrovė dviženklę persvarą (9:19). Antrojo ketvirtčio pradžioje po S.Martinezo tritaškio "Barca" turėjo 15 taškų pranašumą (9:24), bet tada ASVEL laimėjo atkarpą 19:5 ir sumažino deficitą iki minimumo (28:29).

Po ilgosios pertraukos N.Mirotičius pelnė 8 taškus iš eilės ir svečiai vėl atitolo (30:39). Vėliau du tritaškius įsmeigė N.Laprovittola ir sugrąžino "Barcai" dviženklę persvarą (33:45). Kėlinio pabaigoje argentinietis įsūdė dar porą tolimų metimų (47:52).

Ketvirtajame kėlinyje Laprovittola pratęsė savo solo pasirodymą ir įsmeigęs dar du tritaškius ir padidino katalonų persvarą iki 21 taško (49:70). Pergalę Š.Jasikevičiaus auklėtiniai iškovojo rezultatu 80:60.

Kitą savaitę Šaras laukia į Barseloną atvykstančių Kauno "Žalgirio" krepšininkų, o šį savaitgalį Ispanijoje sužais rungtynes Burgose.

Vilerbano ASVEL: Elie Okobo 17, Chrisas Jonesas 9, Kostas Antetokounmpo 8, Williamsas Howardas 7, Charlesas Kahudi ir Jamesas Gistas 6, Matthew Strazelis 5, Kymany Houinsou 2 taškai;

Barselonos "FC Barcelona": Nicolas Laprovittola 25, Nikola Mirotičius 15, Brandonas Daviesas, Sertačas Šanli ir Rokas Jokubaitis 8, Sergi Martinezas 5, Michaelas Caicedo 4, Kyle'as Kuričius 3, Rolandas Šmitas ir Nigelis Hayesas-Davisas 2 taškai;

0 comments:

Rašyti komentarą