NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

"Barcos" tritaškiai padėjo pasiekti pergalę Katalonijos derbyje

2022-01-30
Barselonos krepšininkai Katalonijos derbiu baigė pirmąjį Ispanijos lygos reguliariojo sezono ratą. Tiesa Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniams dar liko vienas nesužaistas mačas pirmąjame rate su Andoros krepšininkais, kuris dukart buvo nukeltas ir įvyks tik kovo mėnesį.

"Barca" 17-ojo turo rungtynėse "Palau Blaugrana" arenoje 99:86 pranoko Badalonos "Joventut" ekipą.

Šalies čempionai su 13 pergalių ir 3 pralaimėjimais žengia antroje turnyrinės lentelės vietoje. Pirmoje vietoje stovinti Madrido "Real" komanda yra sužaidusi trejomis rungtynėmis daugiau.

Derbį "Barcą" pradėjo trimis iš eilės N.Mirotičiaus tritaškiais (9:2). Po D.Exumo baudos metimų šeimininkai pirmą kartą įgijo dviženklę persvarą (16:6).

Antrajame kėlinyje Badalonos krepšininkai sumažino deficitą iki 4 taškų (35:31).

Po ilgosios pertraukos N.Calathesas pelnė 5 taškus iš eilės ir padidino Barselonos persvarą iki 9 taškų (49:40). Įpusėjus kėliniui Š.Jasikevičius buvo nubaustas technine pražanga (53:47). Po 5 iš eilės Hayeso taškų "Barca" vėl pabėgo dviženkliu skirtumu (58:47).

Ketvirtojo kėlinio pradžioje "Joventut" sušvelnino atsilikimą iki 4 taškų (69:65), likus žaisti 4 minutes "Barca" pradėjo tritaškių fiestą ir susmeigė penkis tolimus metimus, o persvara vienu metu šoktelėjo iki 19 taškų (92:73). Pergalę Šaro auklėtiniai iškovojo rezultatu 99:86.

Kitą savaitę Šaro laukia trys mačai "Palau Blaugrana" arenoje. Dviguboje Eurolygos savaitėje dvikovos su Miuncheno "FC Bayern" ir Atėnų "Panathinaikos", o vietiniame fronte akistata su Santjago de Kompostelos krepšininkais.

Barselonos "FC Barcelona": Nicolas Laprovittola 21, Nikola Mirotičius 15, Brandonas Daviesas 13, Kyle'as Kuričius ir Rokas Jokubaitis 10, Nigelis Hayesas-Davisas ir Nickas Calathesas 9, Dante Exumas ir Rolandas Šmitas 5, Jamesas Nnaji 2 taškai;

Badalonos "Joventut": Ante Tomičius 20, Guillemas Vivesas 17, Vladimiras Brodziansky 13, Brandonas Paulas 9, Simonas Birganderis 8, Joelis Parra 6, Derekas Willisas 5, Ferranas Bassas 4, Pau Ribas 2 taškai;

0 comments:

Rašyti komentarą