NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Esame šiek tiek išsimušę iš ritmo"

2022-01-09
Šarūnas Jasikevičius po pralaimėjimo Manresos ekipai kalbėjo, kad "Barcai" trūksta žaidėjų treniruotėse, o komanda yra praradusi ritmą:

"Neturime žmonių, kurie galėtu treniruotis, taip pat daugiau dirbame ties fiziniu pasirengimu, o tai jaukia visus mūsų planus. Esame šiek tiek išsimušę iš ritmo. Turime grįžti prie esmės ir dirbti ties automatizmu." - sakė Šaras.

Katalonų treneris taip pat pažymėjo, kad puikiai žinojo varžovų stipriasias puses, bet nesugebėjo to sustabdyti:

"Pralaimėjome žinodami geriausius Manresos komandos ginklus, kaip kad greitos atakos ar puolime atkovoti kamuoliai ir nežinodami kaip juos sustabdyti. Detalės mus baudė, ypač pratęsime."

Šaras gyrė jaunąjį Jamesą Nnaji, kuriam tai buvo debiutinis mačas už "Barcą" Ispanijos lygoje. 17-metis žaidėjas debiutavo galingai, per beveik 20 minučių pelnė 10 taškų, blokavo net 5 metimus ir surinko 19 naudingumo balų:

"Net savo geriausiame sapne negalėjome tikėtis tokių rungtynių iš Jameso, galbūt jis buvo solidžiausias mūsų žaidėjas. Jo laukia dar ilgas kelias. Jis labai jaunas, bet šiandien jis teikia daugiausiai pozityvumo." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą