NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Negalėjau rasti trečio solidaus žaidėjo"

2022-01-20
Šarūnas Jasikevičius po pralaimėjimo Kazanėje džiaugėsi sugrįžusiais Higginsu ir Calathesu, bei pasigedo trečio solidaus žaidėjo rungtynėse:

"Sveikinimai V.Perasovičiui ir Kazanės komandai. Tai didžiulės rungtynės tarp dviejų komandų, kurios šiuo metu yra tarp pirmos ir septintos vietos Eurolygoje. Visos tokios rungtynės yra nulemiamos detalių, gynyboje buvome solidūs išskyrūs trečiojo kėlinio pabaigą, kuomet pabėgo nuo mūsų pelnydami lengvus taškus. Gynyboje didžiulė problema buvo prasižengiant prieš metikus, ką mes padarėme keturis kartus. Mes tai akcentavome, akivaizdu, kad mes kaip treneriai neatlikome gerai savo darbo. Puolime mes buvome išsimušę iš ritmo. Esame laimingi, kad sugrįžo Higginsas ir Calathesas, mes kentėsime kol jie sugrįš į ritmą, jie labai svarbūs žaidėjai mums. Manau, kad neturėjome pakankamai gero pasirodymo. Manau, kad Higginsas buvo nuostabus, Daviesas solidus ir negaliu rasti trečio žaidėjo, kuris būtu buvęs solidus. Nepakanka žaisti su dviem žaidėjais prieš Kazanę, kuri šiame Eurolygos sezone išlaiko gerus gynybos skaičius. Nebuvome pakankamai geri." - kalbėjo treneris.

Š.Jasikevičius taip pat pažymėjo, kad N.Calathesas dar nėra pilnai atsigavęs ir neplanavo tiek daug minučių įžaidėjui:

"Žinoma dar nėra 100 procentu atsigavęs. Manau 20 minučių buvo per daug ir aš to neplanavau atsižvelgiant į Jokubaičio ir Laprovittolos pasirodymus. Manau, kad Calathesas buvo nuostabus pirmoje rungtynių pusėje, o ypač gynyboje. Puolime jam reikia laiko, tai normalu nes žaidėjas turėjo traumą, mes mylim juos ir laukėm. Manau, kai sugrįžti po kelių mėnesių trukusios traumos reikia laiko." - teigė Š.Jasikevičius.

Trenerio teigimu N.Mirotičiaus nebuvimas negali įtakoti komandos prasto žaidimo, nes turi puikią sudėtį ir be savo lyderio:

"Mes turime žaidėjų, kai kuriais sezono momentais nebus žaidėjų ir tai negali būti pasiteisinimas. Visus metus mes kovojame su traumomis, kartais neturime 4-5 žaidėjų, vienas rungtynes žaidėme be 6 žaidėjų, toks gyvenimas. Pandemijos metu visi turi problemų. Pažiūrėkite į sudėtį, mes turime puikią sudėtį net ir be Mirotičiaus. Tai negali būti pasiteisinimas turime geriau pasirodyti. Jis turi "nuostabųjį" omikroną ir jaučiasi kaip žvėris." - sakė Šaras.

0 comments:

Rašyti komentarą