NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Šaras prieš dvikovą su ASVEL: "Labai neparankus varžovas su vienu geriausiu duetu Eurolygoje"

2022-01-26
Barselonos krepšininkai po pergalės sekmadienį "El Clasico" mače grįžta į kovas Eurolygoje.

Šarūnas Jasikevičius teigė, kad pergalės svarbu, bet reikia grįžti į dinamiką:

"Tokios pergalės kaip Madride labai padeda, bet mes galvojame kaip susigrąžinti žmonės. Priėjome lemiamą sezono momentą ir mums jų visų reikia."

Koronosviruso užklupta "Barca" išgyveno nedidelį nuosmukį, tačiau pasak trenerio visi su tuo susiduria ir ieško sprendimų:

"Jei turėjome nedidelį nuosmukį, tai buvo dėl priežasčių. Visada stengiamės būti sąžiningi su savimi. Tokie dalykai nutinka ir visos komandos atsiduria tokioje situacijoje ir kiekvienas koreguoja dalykus, kai neturi žaidėjų. Kartais tai suveikia, o kartais ne. Dar ne laikas daryti skubotas išvadas. Mes tai išgyvename visą mėnesį."

Ketvirtadienį Barselonos krepšininkai susitinka su ASVEL ekipa, kuri katalonus praėjusį sezoną nugalėjo dukart. Būtent į tai Šaras atkreipė dėmesį ir išskyrė Vilerbano klubo duetą:

"Reikia suprasti, kad tai komanda kuri praėjusį sezoną mus įveikį dukart. Mes kalbėjome apie tai Vilerbane ir radome atsakymą. Laprovittolos žaidimas labai padėjo. Jie išlieka labai neparankiu varžovu. Viską lemią Jonesas ir Okobo, tai vienas geriausias duetas visoje Eurolygoje."

Mače su ASVEL "Barcai" teks verstis kiek išretėjusia priekine linija. Kapitonas P.Oriola dėl traumos negali žaisti, o S.Šanli buvo nustatytas COVID-19. Š.Jasikevičiaus teigimu B.Daviesas turės tempti komandą, tačiau komanda turi žaidėjų:

"Rolandas ir Jamesas turės žaisti penktu numeriu. Daviesas turės tempti visą mašiną. Turime žmonių." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą