NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Apie Eurolygos lygybę kalbėjęs Šaras: "Nematau dvikovos, kurioje pralaimėjimas būtų staigmena"

2022-12-29
Šarūno Jasikevičiaus rytoj Belgrade laukia paskutinis šių metų mačas.

Prieš dvikovą su "Crvena Zvezda" lietuvis pabrėžė varžovų stiprybes, aiškiai išreikštus vaidmenys, gerą formą ir galimybę žaisti atkrintamosiose:

"Jie ginasi labai solidžiai, o puolime visi žino, ką turi daryti. Kamuolys vaikšto per Vildozos, Nedovičiaus ir Dobričiaus rankas, o kiti žino kur save pastatyti, kad atliktu savo darbą. Jie turi gana apibrėžtus vaidmenis ir yra puikios formos.

Šiuo metu jie yra atkrintamųjų pozicijoje ir svarbiame pakilime. Jie pasirašė sutartį su Campazzo, kuris jiems padės. Jie turi visas galimybes." - sakė treneris.

Šaras užsiminė apie komandų lygybę Eurolygoje:

"Turime tai suvokti. Europoje kiekvienos rungtynės yra finalas, o jei pralaimi, prarandi pozicijas. Kiekviena komanda gali tave įveikti. Nematau dvikovos, kurioje pralaimėjimas būtų staigmena. Tai yra Eurolygos grožis."

Katalonų treneris taip pat išreiškė ir savo norus ateinančiams 2023 metams:

"Sveikatos visiems, kad būtų galima treniruotis su visais žaidėjais ir įsibėgėti. Suprantame, kad esame lentelės viršuje, o tai labai teigiamas dalykas, bet mes toli gražu nuo savo geriausios versijos.

Norėtume maksimaliai išnaudoti šį potencialą ir, kad visi galėtų žaisti gerame lygyje, tačiau tam reikia kantrybės, skirti laiko treniruotėms aikštėje, žaisti, pakelti tempą ir įgyti pasitikėjimo. Noriu būti kartu ir sugebėti išnaudoti šį potencialą, kurį turime." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą