NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šaras prieš išvyką į Monaką: "Reikės labai branginti kamuolį"

2022-12-13
Šarūno Jasikevičiaus rytoj Monake laukia vienų iš Eurolygos lyderių iššūkis. Varžovai šiuo metu su 9 pergalėmis rikiuojasi antroje vietoje, tačiau katalonai sėkmės atveju pasivytų "AS Monaco" krepšininkus.

"Barcos" treneris prieš artėjančią dvigubą Eurolygos savaitę teigė, kad reikia gerinti žaidimą ir būti pastovesniems gynyboje:

"Turime gerinti savo žaidimą. Puolime susikuriame metimus, nors mums trūksta sėkmės. Mano rūpestis sukurti metimus. Gynyboje esame nepastovūs, turime būti nuoseklesni." - sakė lietuvis.

Kalbėdamas apie varžovus Šaras pabrėžė, kad reikės labai branginti kamuolį:

"Monakas surinko puikią komandą ir pradėjo sezoną įspūdingai. Jie išlaikė daugelį žaidėjų ir trenerį. Jie turi tas pačias idėjas ir sistemą. Tai vienos iš sunkiausių rungtynių.

Labai svarbu nepadaryti klaidų. Jie yra pirmi pagal perimtus kamuolius ir tu turi labai rūpintis kamuoliu. Šios rungtynės pareikalaus labai daug pastangų." - kalbėjo treneris.

Šaras taip pat tvirtino, kad nereikėtų apsiriboti tik ties Mike'u James'u, nes komandoje yra ir daugiau pavojingų žaidėjų:

"Turime pažiūrėti kaip jis gali mus nuskriausti, bet negalime pamiršti ir kitų, nes kitų atveju turėsime daugiau problemų. Visi kamuoliai pereina per jo rankas, bet yra ir kitų svarbių žaidėjų, kaip Okobo ir Motiejūnas, kurie puikiai žaidžia."

Galiausiai treneris pasisakė apie trejas artėjančias šios savaitės rungtynes:

"Turėtume būti pripratę. Tai bus labai smagi savaitė, graži žaidėjams. Jiems tikrai turėtų patikti žaisti sudėtingas rungtynes kas 48 valandas. Laukia labai jaudinantys iššūkiai." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą