NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Messį finale palaikysiantis Šaras: "Mes laimėjome gynyboje"

2022-12-17
Barselonos komandai pergalė penktadienį prieš "Panathinaikos" leido pasivyti Eurolygos lyderius. Tiesa Šarūnas Jasikevičius to nesureikšmino ir teigė, kad svarbiausia tobulėti:

"Tai turi mažai reikšmės. Dabartinė pozicija turnyrinėje lentelėje padeda šiek tiek nusiraminti, bet mes žinome kokioje sezono etape mes esame ir kokiame etape esame su šia grupe. Visada malonu matyti tavo komandos pavadinimą aukštai, bet mes žinome, kad tai nėra galutinis dalykas ir svarbu tobulėti." - sakė lietuvis.

Treneris pabrėžė sunkiai iškovotos pergalės vertę:

"Turime labai džiaugtis šia pergale. Buvome šiek tiek nenuoseklūs, bet tokias rungtynes turi laimėti. Kartais buvome neįtikėtini gynyboje ir puolime. Turime problemų išlikti pastoviems 40 minučių, bet tikimės, kad tai pasieksime.

Mes labai sumažinome jų skaičius, jie per pastarąsias penkerias rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 85 taškus. Ir tai man labai svarbu. Mes laimėjome gynyboje." - teigė Šaras.

Galiausiai Š.Jasikevičius pripažino, kad sekmadienį Pasaulio futbolo čempionato finale palaikys Argentiną su Leo Messi:

"Tikrai eisime už Leo. Mūsų prancūzai (Ousmane'as Dembélé ir Julesas Koundé) vis dar pikti, bet kaip ir dauguma norime, kad Leo laimėtų. Prieš keletą metų jis jau buvo labai arti žaisdamas prieš Vokietiją." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą