NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Drew Nicholas: "Jis buvo geriausias mano draugas komandoje"

2010-12-26
Vienas Atėnų "Panathinaikos" komandos lyderių amerikietis Drew Nicholas duodamas interviu Graikijos žiniasklaidai prasitarė, kad labai pasiilgo Šarūno Jasikevičiaus. Lietuvis Atėnų "Panathinaikos" komandoje žaidė tris metus 2007-2010, tačiau trečiajam sezonui pasibaigus klubas nepanoro pratęsti sutarties. Drew Nicholas kaip ir Šarūnas Jasikevičius atstovavo tai pačiai NCAA komandai "Merilendo" universitetui, tačiau skirtingais metais.

Žurnalistui paklausus D.Nicholo ar labai pasiilgstate Šaro? amerikietis atsakė: "Taip, žinoma. Pirmiausia kaip komandos nario, tačiau jis buvo ir geriausias mano draugas komandoje. Jis sugebėdavo suartinti visus žaidėjus kaip vieną komandą ne tik aikštelėje, tačiau ir už jos ribų. Jis garsus žaidėjas ir nuostabus žmogus".

Drew Nicholas su Atėnų  "Panathinaikos" komanda sėkmingai žaidžia ne tik Graikijos čempionate, tačiau ir eurolygos varžybose. Atėnų klubas eurolygoje su septyniomis pergalėmis užėmė pirmąją vietą grupėje. Amerikietis eurolygoje per rungtynes renka po daugiau nei aštuonis taškus. Š.Jasikevičiaus ir D.Nicholo keliai gali susikirsti eurolygos Top16 etape, "Lietuvos ryto" ir 'Panathinaikos" komandos esančios skirtinguose krepšeliuose turi galimybę patekti į vieną grupę.

0 comments:

Rašyti komentarą