NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Vilniaus derbyje stipresnis buvo "Lietuvos rytas"

2010-12-18
Vilniaus "Lietuvos rytas" su Šarūnu Jasikevičiumi LKL pirmenybėse iškovojo septintąją pergalę 83-65 įveikę Vilniaus "Perlą". Su septyniomis pergalėmis ir viena nesėkme "Lietuvos rytas" Lietuvos krepšinio čempionate rikiuojasi trečioje vietoje.

Rungtynės prasidėjo taikliu aikštės šeimininkų Vilniaus "Lietuvos ryto" žaidėjo Martyno Gecevičiaus tritaškiu. Tačiau svečiai iš Vilniaus turėjo savo atsakymą į tai ir neilgai trukus perėmė rungtynių eigą į savo rankas. Įpusėjus kėliniui "Perlas" buvo priekyje 14-11, bet pirmajam ketvirčiui baigiantis "Lietuvos rytas" perėmė iniciatyvą ir baigė kėlinį būdami priekyje 25-19.

Antrojo kėlinio pradžioje pasipylė netaiklūs abiejų komandų metimai, tad pirmų taškų teko laukti daugiau nei dvi su puse minutės. Kai atrodė, kad Vilniaus "Lietuvos rytas" po truputi atitrūksta "Perlas" surengė keletą taiklių atakų ir trečiąją kėlinio minutę Šarūno Jasikevičiaus ekipos pranašumas ištirpo iki trijų taškų 34-31. Kėlinio pabaigoje šeimininkai sugebėjo padvigubinti savo pranašumą ir kėlinys baigėsi 41-35.

Trečiajame kėlinyje Vilniaus "Lietuvos rytas" nusprendė, kad užteks žaisti ir reikia susiimti. Pagerinę gynybą ir puolimą šeimininkai po truputi pradėjo tolti. Septintąją kėlinio minutę komandas jau skyrė dvylika taškų 52-40. Kėlinio pabaigoje pranašumas išaugo iki 19 taškų.

Ketvirtajame kėlinyje intrigos jau nebebuvo Vilniaus "Lietuvos rytas" užtikrintai žengė pergalės link. Savo dublerius Vilniaus "Perlą" Š.Jasikevičiaus komanda įveikė rezultatu 83-65.

Šarūnas Jasikevičius per 18 minučių pelnė 4 (1/2 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai, 2/2 baudos) taškų, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir 3 kartus suklydo.

0 comments:

Rašyti komentarą