NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Į eurolygos Top16 etapą pateko visos buvusios Šarūno Jasikevičiaus komandos

2010-12-24
Vakar eurolygoje buvo sužaistos paskutinės reguliariojo sezono rungtynės, kurių metu paaiškėjo visi Top16 etapo dalyviai. 16 komandų Sausio 4 dieną burtų keliu bus suskirstytos į keturias grupes. Vilniaus "Lietuvos rytas" grupėje užėmęs ketvirtąją vietą pateko į ketvirtą pagal pajėgumą krepšelį, tai reiškia, kad vilniečiai Top16 etape tikrai nežais prieš Belgrado "Partizan", Romos "Lottomatica", bei Valensijos "Power Electronics" komandos, kurios taip pat pateko į ketvirtąjį krepšelį.

Pirmasis krepšelis: Tel Avivo "Maccabi", Atėnų "Panathinaikos", Sienos "Montepaschi" ir Pirėjaus "Olympiacos"
Antrasis krepšelis: Liublianos "Union Olimpija", Vitorijos "Caja Laboral", Stambulo "Fenerbahce Ulker" ir Madrido "Real"
Trečiasis krepšelis: Barselonos "Regal FC Barcelona", Kauno "Žalgiris", Malagos "Unicaja" ir Stambulo "Efes Pilsen"
Ketvirtasis krepšelis: Vilniaus "Lietuvos rytas", Belgrado "Partizan", Romos "Lottomatica" ir Valensijos "Power Electronics"

Į eurolygos Top16 etapą pateko ir visos komandos kuriose kada nors žaidė Šarūnas Jasikevičius. Liublianos "Union Olimpija" (1999-2000), Barselonos "Regal FC Barcelona" (2000-2003), Tel Avivo "Maccabi" (2003-2005) ir Atėnų "Panathinaikos" (2007-2010). Labai realu, kad Šarūnas Jasikevičius gali sugrįžti į vieną ar kitą buvusios komandos areną, nes kiekviename krepšelyje yra bent po vieną klubą. Blogiausiu variantu gali tapti grupė tokia: Tel Avivo "Maccabi" arba Atėnų "Panathinaikos" (abi pirmajame krepšelyje), Liublianos "Union Olimpija", Barselonos "Regal FC Barcelona" ir Vilniaus "Lietuvos rytas".

Eurolygos Top16 burtų ceremonija įvyks kitų metų Sausio 4 dieną.

0 comments:

Rašyti komentarą