NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

"KK Kaunas" patampė nervus Kauno "Žalgiriui"

2010-12-18
Kauno "KK Kaunas" savo aikštėje rezultatu 59-73 nusileido Kauno "Žalgiriui". Tris kėlinius kaip lygūs su lygiais žaidęs "KK Kaunas" vis dėlto rungtynių pabaigoje pritrūko jėgų ir ilgesnio atsarginių žaidėjų suolelio. Šeimininkams tai buvo jau septintoji nesėkmė LKL pirmenybėse per vienuolika sužaistų rungtynių. Šiuo metu Vytenio Jasikevičiaus ekipa turnyrinėje lentelėje užima aštuntąją vietą.

Pirmuosius taškus rungtynėse pelnė Kauno "Žalgirio" krepšininkai, bet neilgai trukus šeimininkai išlygino rezultatą ir viso kėlinio metu nė per žingsnį į priekį nepaleido Kauno "Žalgirio". Pirmasis kėlinys baigėsi rezultatu 21-22.

Antrojo kėlinio pradžioje svečiai spurtavo 7-0 ir išsiveržė į priekį 29-21. Tačiau "KK Kaunas" į tai atsakė savo spurtu ir šeštąją kėlinio minutę po Šarūno Vasiliausko tritaškio rezultatas tapo lygus 29-29, o jau kitos atakos metu tas pats Š.Vasiliauskas išvedė į priekį šeimininkus. Po dviejų kėlinių rezultatas tapo lygus 37-37.

Trečiasis kėlinys prasidėjo vėl atkaklia kova ir nė viena ekipa nesugebėdavo atitrūkti solidesniu skirtumu. Kėliniui įpusėjus rezultatas dar buvo lygus 45-45, tačiau vėliau jau dominavo Kauno "Žalgiris". Trečiasis kėlinys baigėsi nedidele svečių persvara 48-54.

Ketvirtajame kėlinyje "KK Kaunas" dar bandė gelbėtis, tačiau pritrūko jėgų ir Kauno "Žalgiris" tik įtvirtino savo pranašumą. Šeimininkai savo varžovams nusileido rezultatu 59-73.

Vytenis Jasikevičius per 28 minutes pelnė 13 (5/10 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai, 3/5 baudos) taškų, atliko rezultatyvų perdavimą ir du kartus suklydo.

0 comments:

Rašyti komentarą