NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šarūnas Jasikevičius sužaidė prasčiausias sezono rungtynes

2010-12-01
Vilniaus "Lietuvos rytas" rezultatu 90-72 nusileido Sienos "Montepaschi" komandai ir patyrė šeštąją nesėkmę eurolygoje. Tragiškos rungtynės buvo ir pačiam Šarūnui Jasikevičiui, kuris dažniau klydo, nei tiksliai užbaigdavo atakas. Šis pralaimėjimas komplikuoja jau ir taip komplikuotą "Lietuvos ryto" situaciją C-grupėje. Su viena pergale vilniečiai lieka penktoje vietoje ir dabar viskas priklauso ne tik nuo pačių "Lietuvos ryto" krepšininkus, tačiau ir nuo jų varžovų.

Šeimininkai Sienos "Montepaschi" krepšininkai jau nuo pirmų rungtynių minučių pradėjo įrodinėti savo pranašumą. Ataka po atakos ir Vilniaus "Lietuvos rytas" nuo savo varžovų jau atsilikinėjo 12 taškų skirtumu. Svečiams, sunkiai sekdavpsi rasti skylių Italijos čempionų ginyboje, ko negalėtume pasakyti apie "Montepaschi" komanda, kuri per pirmąjį kėlinį į vilniečių krepšį įmetė net 31 tašką, o pranašumas šoktelėjo iki 15 taškų 31-16.

Antrojo kėlinio pradžia panaši į pirmojo pabaigą. Šeimininkai ir toliau drąskė varžovų gynybą, o po Kšyštofo Lavrinovičio dvitaškio trečiają minutę italų pranašumas šoktelėjo iki 17 taškų. Šarūnui Jasikevičiui kaip ir visai "Lietuvos ryto" komandai sunkiai sekdavosi rasti spragų varžovų gynyboje ir neretai atakos baigdavosi klaidomis. Iki kėlinio pabaigos likus žaisti trims minutėms vilniečiai sumažino skirtumą iki devynių taškų. Tačiau po minutės pertraukėlės grįžę Sienos žaidėjai vėl atsatė solidų pranašumą. Kėlinys baigėsi rezultatu 48-33.

Nieko gero vilniečiams nežadėjo ir trečiasis rungtynių kėlinys. Sienos "Montepaschi" komanda ir toliau taškas po taško didino savo pranašumą, o po Bo McCallebo baudų metimų komandas jau skyrė net dvidešimt taškų.

Ketvirtajame kėlinyje jau viskas buvo aišku ir šeimininkams tik formaliai reikėjo sutvarkyti likusius reikalus. Vangus "Lietuvos ryto" žaidimas visų rungtynių metu dar labiau atitolino jų šansus prasibrauti į eurolygos Top16 etapą.

Šarūnas Jasikevičius sužaidė prasčiausias sezono rungtynes per 24 minutes jis pelnė 2 taškus (0/3 dvitaškiai, 0/3 tritaškiai, 2/2 baudos), atliko 2 rezultatyvius perdavimus, tačiau net 7 kartus suklydo.

0 comments:

Rašyti komentarą