NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Balandžio 24 d. Monake startuoja Eurolygos atkrintamosios varžybos
*Balandžio 26 d. Antrasis Eurolygos ketvirtfinalio serijos mačas
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.

Antrąjį sezoną Barselonoje pasitinkantis Šaras: "Svarbiausias dalykas - suvienyti šį projektą" (VIDEO)

2021-09-01
Šarūnas Jasikevičius su "Barca" pasitinka savo antrąjį sezoną. Bendraudamas su klubo žiniasklaida lietuvis kalbėjo, kad pagrindinis dalykas suvienyti šią komandą, o tikslai Barselonoje visada keliami aukščiausi:

"Svarbiausias dalykas - suvienyti šį projektą, o tisklai tokiame klube visada yra maksimalūs. 

"Barca" visada turi turėti galimybių iškovoti titulus. Mes tai padarėme žaisdami keturiuose finaluose. Keletą jų laimėjome, o kitus pralaimėjome, bet idėja yra tokia - būti ten, nes taip mes turėsime galimybių juos laimėti." - sakė Šaras.

Katalonų treneris pripažino, kad antri metai komandoje visada yra lengvesni, nes geriau vieni kitus pažįsta ir supranta:

"Antri metai visada daug lengvesni, nei pirmieji. Jie supranta ko iš jų norime, atsiranda automatizmas. Geriau aš juos pažįstu ir jie mane." - teigė "Barcos" strategas.

Š.Jasikevičius taip pat kalbėjo apie klubo naujokus ir ko iš jų tikisi:

Apie Jokubaitį: "Labai jaunas, bet jau turintis daug patirties Eurolygoje, kuris gali duoti šviežumo ir energijos. Jis daug paaukojo, kad čia atvyktų, o tai labai daug pasako apie jį kaip asmenybę."

Apie Hayesą: "Mes pasirašėme sutartį su idėja, kad jis tęs savo tobulėjimą puolime, kuris jau yra pakankamai geras. Jis mums duos tritaškius metimus ir žaidimą arčiau krepšio. Jis bus mūsų vienas geriausiai besiginančių žaidėjų, o mes to ir tikimės."

Apie Šanli: "Jis turėjo labai gerus du paskutinius sezonus. Jis kitoks žaidėjas, nei kad turėjome ir gali tobulėti."

Apie Laprovitollą: "Pastaraisiais metais žaidė labai aukštame lygyje vienoje geriausioje Europos komandoje, bei Argentinos rinktinėje. Jis atvyksta padėti treniruotėse ir tikimės išsikovos minutes."

0 comments:

Rašyti komentarą