NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Balandžio 24 d. Monake startuoja Eurolygos atkrintamosios varžybos
*Balandžio 26 d. Antrasis Eurolygos ketvirtfinalio serijos mačas
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.

Š.Jasikevičius: "Vienas didžiausių mano nusivylimų nuo tada, kai esu čia"

2021-09-12
Šarūnas Jasikevičius po apmaudžiai išleisto titulo Ispanijos Supertaurės finale neslėpė nusivylimo ir pykčio. Žodžių į vatą nevyniojęs treneris išdėstė viską:

"Noriu pasveikinti Madrido "Real" komandą ir Pablo Laso su pergale. Esu labai nusivylęs atidavęs titulą kaip dovaną. Turėtume būti kur kas labiau subrendę šioje situacijoje, neturėtume sustoti laikytis numatytų taisyklių. Nesugebėjome turėti nė vieno gero kėlinio gynyboje. Išėjome labai minkšti, nors puolime žaidėme gerai. Negali taip būti, jog jie pelno 88 taškus finale. Bet blogiausias jausmas, kad esame komanda, kuri nori pakankamai nuveikti, kad laimėti ir grįžti namo. Tai nėras komanda, kuri nori nužudyti rungtynes, tai ne žudikų komanda. Mes jau pralaimėjome dvi skaudžias rungtynes šiame prieš sezoniniame etape. Jaučiu, kad kažką atidavėme."

"Turi nužudyti rungtynes, turi būti žudikas aikštėje. Norėdamas tai padaryti, pirmiausia turi gintis. Turėjome 11 gana laisvų tritaškių metimų ketvirtajame kėlinyje. Net jei nepataikome tritaškių, mes galime pralaimėti kėlinį 12:16, bet ne 12:26. Tai reiškia, kad mes negerbiame savo taisyklių ir tai vienas didžiausių mano nusivylimų nuo tada, kai esu čia."

"Žinoma, tai turėtų būti pamoka, bet labiausiai skaudina, kad atidavėme titulą. Pamoka? aišku taip, bet taip pat ir didžiulis nusivylimas."

"Teisėjai neturėjo įtakos rezultatui. Turi pasižiūrėti į veidrodį. Tai jau nutiko mums praėjusiais metais. Atrodo, kad mes nesame pasiruošę kentėti 40 minučių. Rimta komanda negali to atiduoti. Turime kentėti vėl, kad taptume rimta komanda. Mes nenužudėme rungtynių, o pabaigoje gali laimėti bet kas."

"Nemeluosiu, pozityvumo dabar nulis. Atidavėme titulą savo didžiausiam priešui. Pozityvumo nulis. Šitie dalykai dar nėra baigti." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą