NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Vis dar manau, kad "Panathinaikos" yra geresnė komanda už "Maccabi"

2012-03-30
Šarūnas Jasikevičius po pergalės ketvirtosiose Eurolygos ketvirtfinalio serijos rungtynėse kalbėjo, kad komanda žaidė geriau, tačiau vis dar ne taip kaip norėtu. Lietuvį taip pat nustebino "Maccabi" sirgalių reakciją į jį rungtynių metu, kai būdavo pasitinkamas švilpimu, tačiau gynėjas dar kartą pakartojo, kad jo nuomone "Panathinaikos" geresnė komanda nei "Maccabi".

"Paskutinėse rungtynėse mes žaidėme geriau, tačiau nemanau, kad mes parodėme viską ką galime. Negaliu paaiškinti kodėl mes nežaidžiame taip kaip norėtume. Dabar svarbiausias dalykas yra susikaupti ir laimėti paskutines rungtynes".

Vis dėlto Šarūno Jasikevičiaus sugrįžimas į Tel Avivo areną nebuvo toks pasakiškai gražus. "Maccabi" aistruoliai vos tik išbėgdavus lietuviui į aikštelę jį pasitikdavo triukšmingu švilpimu. Gynėjas komentuodamas šią situaciją kalbėjo: "Kartais publikos švilpimai tikrai paveikia. Patikėkit nėra smagu čia grįžti ir žaisti tiek daug rungtynių ir tikrai ši situacija man nepatinka, o juolab nesitikėjau tokios sirgalių reakcijos. Tačiau viskas yra gerai jie fanai ir palaiko savo komandą, o aš šiuo atveju esu priešingoje komandoje".

"Penktosios rungtynės bus labai sunkios. Dabar visi Atėnuose galvoja, kad "Panathinaikos" turi didžiulį pranašumą, tačiau gal jie nematė kaip žaidžia "Maccabi" komanda. Vieneriose rungtynėse gali nutikti bet kas. Obradovičius mums sakė, kad šios rungtynės mums buvo parankesnės, o kitą savaitę reikia tikėtis kur kas sudėtingesnio mačo. Aš jam pritariu ir vis dar manau, kad "Panathinaikos" yra geresnė komanda už "Maccabi". Jie žaidė prieš mus keturias rungtynes ir aš žinau, kad jie bus pasiruošę ir šioms rungtynėms".

0 comments:

Rašyti komentarą