NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

K.Kemzūra: "Š.Jasikevičius savaitgalį greičiausiai nežais"

2012-06-15
Šį savaitgalį Lietuvos vyrų rinktinė sužais dvi draugiškas rungtynes savo šalyje. Šeštadienį Klaipėdoje lietuviai susikaus su praėjusio Europos čempionato skriaudikais makedonais, o sekmadienį Kaune išmėgins jėgas prieš Graikijos rinktinę. Pasak rinktinės vyriausiojo trenerio Kęstučio Kemzūros savaitgalį greičiausiai neišvysime žaidžiančio Š.Jasikevičius. Strategas tvirtino, kad žino įžaidėjo galimybes ir norėtu išmėginti kitus krepšininkus.

- Šarūnas Jasikevičius negalėjo pasakyti, ar rungtyniaus šeštadienį. Ar yra galimybę jį išvysti aikštėje jau savaitgalį?, - žurnalistai paklausė K. Kemzūros.
- Pažiūrėsime. Tai nėra skubus reikalas. Mums nereikia tikrinti Š. Jasikevičiaus žaidimo kokybės jau šeštadienį arba sekmadienį.
Manau, kad šiame etape jam svarbiau atgauti jėgas ir išmokti tai, ką mokėmės Druskininkuose ir Klaipėdoje, įsilieti į kolektyvą.
Dar galutinio sprendimo nepriėmiau. Pažiūrėsime kaip jam seksis per treniruotes, tačiau norėčiau kitiems krepšininkams suteikti daugiau laiko žaisti.
šaltinis: lrytas.lt

0 comments:

Rašyti komentarą