NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Neramios dienos "Panathinaikos" stovykloje

2012-06-07
Pasibaigus 2011-12 metų sezonui Atėnų "Panathinaikos" komandoje pradedami dėlioti naujojo sezono kontūrai. Vis dėlto čia daugiau klaustukų nei atsakymų. Aišku viena, kad klubą ir toliau bent tris metus valdys broliai Giannakopoulai, o komandoje lieka Dimitris Diamantidis. Kitus žaidėjus iš praėjusio sezono ir vyriausiąjį trenerį Željko Obradovičių gaubia nežinia.

Klubą tikrai paliks Davidas Loganas, Stevenas Smithas, Romainas Sato, Aleksas Maričius, Aleksas Kyritsis ir Patrickas Calathesas. Kalbama, kad A.Maričius pereis į Tel Avivo "Maccabi" komandą, o R.Sato yra vienas iš kandidatų pakeisti karjerą baigusį Ramūną Šiškauską Maskvos CSKA komandoje.

Željko Obradovičius Atėnų "Panathinaikos" ekipą treniruoja nuo 1999-ųjų metų, o klubo savininkai broliai Giannakopoulai kaip įmanydami stengiasi išsaugoti serbą ir kitam sezonui. Abi pusės trečiadieni sėdo prie bendro derybų stalo, tačiau po daugiau nei 2 valandų diskusijų bendras kompromisas nebuvo rastas. Trenerio ateitis Graikijos ekipoje turėtu paaiškėti kitą savaitę, kai Ž.Obradovičius grįš iš seminaro Dubajuje ir pirmadienį vėl sės prie derybų stalo.

Gandai byloja, kad susidomėjimą Željko Obradovičiumi yra išreiškę Maskvos CSKA, Stambulo "Fenerbahce Ulker", Stambulo "Galatasaray", Stambulo "Anadolu Efes" komandos.

Nuo Željko Obradovičiaus apsisprendimo iš dalies priklauso ir Šarūno Jasikevičiaus likimas "Panathinaikos" komandoje. Lietuvis yra teigęs, kad ekipoje liks jei jai ir toliau vadovaus Obradovičius. Serbų strategas taip pat norėtų matyti Jasikevičių savo komandoje.

Manoma, kad su Stratos Perperoglou, Kostu Kaimakoglou ir Ianu Vougiouku bus pasirašytos  naujos sutartys, tačiau pastaraisiais dviem aukštaūgiais susidomėjimą yra išreiškusi "Unics" vadovybė. Neaiški ir Nicko Calatheso ateitis šis graikas norėtu save išbandyti NBA lygoje Dalaso "Mavericks" komandoje. Tuo tarpu Kostas Tsartsaris kalba apie karjeros pabaigą.

Mike'o Batistes ateitis ko gero taip pat priklauso nuo Željko Obradovičiaus likimo, jei serbas liks savo poste tai amerikietis ir lietuvis liks komandoje savo paskutiniui sezonui "Panathinaikos" komandoje.

Graikų klubas kol kas naujų sutarčių dar nėra sudariusi, tačiau spaudoje rašoma, kad klubas intensyviai domisi Sofoklio Schortsaničio, Ianio Bourousio ir Nikos Zisio įsigijimu. Verta paminėti, kad kitais metais komandos biudžetas sieks kiek daugiau nei 10 milijonų eurų.

Ko gero jau kitą savaitę turėtu pradėti formuotis naujoji Atėnų "Panathinaikos" komandos vizija.

0 comments:

Rašyti komentarą