NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Paskutinėse rungtynėse privalome būti daugiau pasitikintis savimi"

2013-04-19
Šarūnas Jasikevičius ketvirtadienio vakarą su Barselonos komanda laimėjo gyvybiškai svarbias rungtynes prieš "Panathinaikos" ekipą. Po šių varžybų ketvirtfinalio serija tapo lygi, o lemiamos rungtynės bus žaidžiamos Ispanijoje.

Po rungtynių lietuvis kalbėjo, kad raktas į pergalę buvo, kad Barselona neleido varžovams pelnyti lengvų taškų, o antroje rungtynių pusėje atsirišo krepšys snaiperiams:

"Esu laimingas, kad grįšime į Barseloną žaisti penktųjų rungtynių. Emociškai man buvo labai sunku čia žaisti nes Atėnai keletą metų buvo mano miestas. Turiu čia labai daug draugų. Žaidžiau prieš buvusią komandą ir žmonės su manimi elgėsi labai gerai. Žinote žaisti pažįstamoje aplinkoje, kai jie tave stebi tikrai yra nelengva ir švelniai tariant tai mane žudė. Pagaliau mes sugebėjome sužaisti geriausias serijos rungtynes, tačiau lieka dar vienerios - svarbiausios.

Nepaisant to pagrindinė pergalės priežastis, kad neleidome varžovams pelnyti lengvų taškų. Jie turėjo sunkiai dirbti, kad pelnytų kiekvieną tašką. Tiesa, kad "Panathinaikos" šįvakar nekrito metimai, tačiau mums taip pat. Norėjome prieš ilgąją pertrauką įgyti dviženklę persvarą, tačiau keli tolimi metimai neįkrito. Antroje pusėje pataikėme metimus ir kontroliavome varžybas. Paskutinėse rungtynėse privalome būti daugiau pasitikintis savimi, nes žaisime namuose".

0 comments:

Rašyti komentarą