NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 1 d. ketvirtfinalio serija keliasi į Stambulą.
*Gegužės 3 d. ketvirtasis serijos mačas "Ulker Sports" arenoje.

"Palau Blaugranos" 50-metį "Barca" pažymėjo pergale prieš Burgoso ekipą

2022-05-01
Barselonos klubas sekmadienio popietę pergale paminėjo "Palau Blaugrana" arenos 50-metį.

Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai Ispanijos lygos rungtynėse 84:69 įveikė Burgoso "San Pablo" ekipą ir iškovojusi 24-ąją pergalę sustiprino savo lyderystę ACB lygoje.

Reguliariajame sezone katalonams lieka sužaisti trejas rungtynes, o artimiausius varžovus Madrido "Real" ir Valensijos klubus lenkia trimis laimėjimais.

Jau šį antradienį Šaro kariaunos laukia lemiamas penktasis Eurolygos ketvirtfinalio serijos mačas su Miuncheno "FC Bayern" dėl patekimo į finalo ketvertą.

Burgoso ekipa rungtynes pradėjo 0:4, o Abrinesas tritaškiu atidarė "Barcos" taškų sąskaitą (3:4). Sužaidus daugiau, nei pusę pirmojo kėlinio Jokubaitis dvitaškiu išlygino rezultatą (7:7). Likus žaisti 2 min. Laprovittola tolimu metimu išvedė katalonus į priekį (10:7). Po pirmojo kėlinio šeimininkai pirmavo 15:13.

Sužaidus minutę antrajame kėlinyje Salashas dviem taškais išlygino rezultatą (17:17). Calatheso ir Šmito tritaškiai truktelėjo katalonus į priekį, tačiau likus žaisti 4 min. Phillipas persvėrė rezultatą "San Pablo" ekipos naudai (25:26). Likus žaisti 2 min. svečiai susikrovė 5 taškų pranašumą (25:30), tačiau kėlinio pabaigoje "Barcai" pavyko sumažinti deficitą iki minimumo (29:30).

Po ilgosios pertraukos Daviesas dėjimu išvedė katalonus į priekį (31:30), o įpusėjus kėliniui pranašumas išaugo iki 7 taškų (43:36). Likus žaisti 3 min. Abrinesas dėjimu pataisė netaiklų Laprovittolos tritaškį ir pirmą kartą sukrovė "Barcai" dviženklę persvarą (50:40). Kėlinio pabaigoje pranašumas šoktelėjo iki 15 taškų (55:40).

Ketvirtasis kėlinys buvo tik formalumas, o persvara vienu metu siekė 19 taškų, o pergalę Barselonos krepšininkai iškovojo rezultatu 84:69.

Barselonos "FC Barcelona": Alexas Abrinesas 15, Brandonas Daviesas ir Rokas Jokubaitis 10, Nicolas Laprovittola 9, Sertačas Šanli 8, Nickas Calathesas 7, Kyle'as Kuričius 6, Sergi Martinezas ir Rolandas Šmitas 5, Nigelis Hayesas-Davisas 4, Michaelas Caicedo 3, Pierre'as Oriola 2 taškai;

Burgoso "San Pablo": Marcas Garcia 18, Maksimas Salashas, Xavi Rabaseda ir Cady Lalanne'as 8, Tarikas Phillipas 7, Jarellas Eddie ir Alexas Renfroe 6, Anthony Clemmonsas ir Alexas Renfroe 4 taškai;

0 comments:

Rašyti komentarą