NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Manau, kad tai padarė mane geresniu treneriu"

2022-05-04
Šarūnas Jasikevičius po patekimo į Eurolygos finalo ketvertą atidavė duoklę varžovų treneriui, kuris pasak lietuvio jį padarė geresniu treneriu:

"Sveikinimai treneriui Trinchieri. Smagu, kad su juo palaikau gerus santykius. Aišku, jis apie vynus žino daugiau nei aš. Galbūt jis daugiau išmano apie krepšinį nei aš. Aš tiesiog džiaugiuosi šiomis varžybomis. Manau, kad tai padarė mane geresniu treneriu."

Kalbėdamas apie rungtynes katalonų treneris teigė, kad teko sutrumpinti rotaciją, bei džiaugėsi, kad pavyko susitvarkyti su pražangomis:

"Sutrumpinome rotaciją (antrajame kėlinyje). Apie visas situacijas, kurias turėjome per paskutines 48 valandas, kalbėsime su savo komanda. Mums tai neatrodė labai gerai. Labai sutrumpinome rotaciją. Labai gerai, kad susitvarkėme su savo pražangomis ir gerai, kad pirmojo kėlinio pabaigoje buvome gana arti."

Šaras pabrėžė, kad patekti į finalo ketvertą nėra lengva:

"Visi, kurie žaidė Eurolygoje, žino, kaip sunku patekti į finalo ketvertą. Mums tai pavyko."

Galiausiai treneris sakė, kad dabar laikas šiek tiek atsipalaiduoti ir susirūpinti reikalais Ispanijos lygoje.

"Dabar atėjo laikas šiek tiek atsipalaiduoti ir susirūpinti savo reikalais ACB lygoje, nerimauti dėl žaidimo tobulinimo, ir tikiuosi, kad atvyksime į Belgradą geriausios formos." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą