NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šaras apie Jokubaitį: "Per daug iš jo prašome"

2022-05-01
Šarūnas Jasikevičius po pergalės prieš Burgoso komandą džiaugėsi antrąja rungtynių puse ir teigė, kad tai buvo gera treniruotė:

"Antroji rungtynių pusė buvo labai gera. Visada daug lengviau, kai pataikai iš toli, bet manau, kad mes bendrai dominavome antroje mačo pusėje."

Pasiekėme viską, ką turėjome šiandien. Visi gavo žaidimo laiko. Žaidėjai, kurie turėjo daugiau krūvio žaidė mažiau. Tai buvo kaip gera treniruotė. Keletas žaidėjų jautėsi geriau ir esu laimingas."

Katalonų treneris taip pat užstojo savo tautietį R.Jokubaitį iš kurio prašoma per daug:

"Per daug iš jo prašome. Jis mums davė daug pergalių, kad dabar atrodo, kad 20-metis vaikinas žaidžia pirmąsias atkrintamąsias, turi persilaužti prieš vieną geriausių Europos komandų.

Jam reikėjo priimti lengvesnius sprendimus ir šiandien, kaip ir visa komanda, antrajame kėlinyje jis jautėsi labai patogiai. Jis priėmė labai gerus sprendimus. Jis jau buvo labai geras ketvirtose rungtynėse (prieš "FC Bayern"), nors tai nelabai padėjo. Šios situacijos taip pat svarbios, kad žaidėjai labiau jaustųsi serijoje."

Šaras nenorėjo vertinti komandos prieš lemiamą Eurolygos ketvirtfinalio serijos mačą:

"Šią popietę laikas pailsėti, pabūti su šeimomis, mėgautis gyvenimu. Komanda šiandien buvo gera, jie padarė savo darbą. Turime laiko." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą