NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šaras prieš "El Clasico" pusfinalį: "Jie labiau alkani nei mes ir mes turėsime jiems prilygti"

2022-05-16
Šarūnas Jasikevičius pirmadienio popiete dalyvavo spaudos konferencijoje, kurioje dalinosi mintimis apie artėjantį Eurolygos finalo ketvertą.

Kalbėdamas apie pusfinalio varžovą treneris pažymėjo, kad Madridas turbūt atvyksta geriausios formos šiame sezone:

"Madridas visada stengiasi mus nustebinti. Jie labai nori, labiau alkani nei mes, ir mes turėsime jiems prilygti. Jie atvyksta turbūt geriausiu sezono metu. Jie žaidžia gerai, dalinasi kamuoliu kaip komanda, o veteranai yra geriausiame momente."

Kalbėdamas apie savo komandą lietuvis išskyrė patirtį turinčius žaidėjus:

"Mes esame labai geri, sunku pasakyti koks buvo mūsų geriausias momentas. Mes turime problemų, tačiau turime patirties turinčių žmonių, kurie turi atsigauti ir pagauti ritmą. Kaip Kyle'as, kuris negalėjo žaisti paskutinėse rungtynėse."

Šaras pripažino tikintis aukšto "Real" penketo su daug keitimosi gynyboje kas paskutinėse dvejose rungtynėse puikiai veikė.

Katalonai šiame sezone laimėjo paskutines penkerias rungtynes prieš Madrido "Real" klubą.

"Nesvarbu ar mes laimėjome ar pralaimėjome 20 kartų prieš Madridą. Lemiamas "El Clasico" visada yra sekantis ir mes tai žinome. Kiekvienos rungtynės yra nauja istorija."

Šaro teigimu komandos psichologiškai nelabai įmanoma paruoši tokioms kovoms, nes tik su patirtimi tai ateina:

"Galima daug kalbėti ir juos ruošti, bet reikia išgyventi šią patirtį. Su kiekvienu "Finalo ketvertu" aš viską kontroliuoju geriau. Patirtis tai suteikia. Štai kodėl turime patyrusią komandą, patyrusiems laikas parodyti, kad jie jau perėjo šiuos susitikimus. Kartais nelengva suvaldyti šias emocijas."

Apie Mirotičių: "Mes parodėme, kad nesame priklausomi nuo vieno žaidėjo, net jei jis geriausias Europoje. Turėti Mirotičių savame lygyje mums labai svarbu, bet jei ne, tai kiti turi pasitempti. Viskas vyks labai greitai."

Apie Higginsą: "Higginsas žais. Patirtis mums labai svarbi. Jis neatsigavęs 100 procentu, nes buvo dėl traumos iškritęs keliems mėnesiems, tai jis gali būti labai svarbus."

"Visi treniravosi išskyrus Sergi Martinezą, kuris šiek tiek peršalo. Šiuo sezono metu visi yra šiek tiek nusilpę, bet šiandien visus treniravome ir iš esmės visais pasikliaujame." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą