NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.
*Gegužės 24-26 d. Eurolygos finalo ketvertas Berlyne.

Dėl traumų nerimaujantis Šaras: "Komanda parodė, kad yra pasirengusi svarbiausioms rungtynėms"

2023-04-16
Šarūnas Jasikevičius po pergalės prieš Madrido "Real" komandą džiaugėsi tuo kaip šis laimėjimas buvo pasiektas ir tikino, kad jo auklėtiniai yra pasiruošę didelės svarbos rungtynėms. Tiesa lietuvį ypač neramina traumos:

"Komanda parodė, kad yra pasirengusi didelės svarbos rungtynėms. Mes jau du ar tris mėnesius žaidžiame svarbiausius mačus labai gerai. Kartais pralaimi, bet esi rungtynėse ir turi realias galimybes laimėti. Tai puiki pergalė dėl to, kaip tai buvo padaryta, nors nerimauja dėl susižeidusių. Net ir po rungtynių, tikimės, kad nei "Barca", nei "Real" nebus sužeisti, nes dabar ateina svarbiausias sezono metas. Dabar svarbiausias bus gydytojo iškvietimas. Laikas palaukti, bet labai svarbu.

Janas Vesely yra labai kietas. Jei Janas nežaidžia "El Clásico"... Aš nerimauju. Išeinu iš čia ir einu tiesiai pas gydytoją. Žiūrėjau į atsarginių suolą ir man buvo sunku rasti keitimą Mirotičiui. Ketvirtasis jau buvo fizinio rengimo treneris, kuris nedėvi marškinėlių. Tai pokštas, bet tai nėra malonu.

Pirmoje dalyje praradome daug intensyvumo ir atrodė, kad Madridas buvo geresnis. Antrajame mes patobulėjome ir tai buvo labai įdomus žaidimas su dideliais ir mažais penketais. Akivaizdu, kad esame labai laimingi, nes žaidėme puikias rungtynes, tačiau yra daug rūpesčių." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą