NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Turime būti geresni nei buvome, kad laimėtume Kaune"

2023-04-28
Šarūnas Jasikevičius po antrosios pergalės ketvirtfinalio serijoje prieš "Žalgirį" teigė, kad reikės žaisti geriau, kad laimėti Kaune, bei negailėjo gerų žodžių žalgiriečiams:

"Žinojome, kad šiose rungtynėse rasime agresyvų "Žalgirį", kovojantį iš visų jėgų, dabar keliaujame į Kauną ir turime būti pasiruošę. Pasiekėme abi pergales ir turime žengti kitą žingsnį. Turime būti geresni nei buvome, kad laimėtume Kaune.

Manau, kad mūsų pastangos paskutinį ketvirtį buvo labai svarbios. Mums pavyko juos sustabdyti, dėl to galėjome pelnyti taškus greitose atakose. Akivaizdu, kad tai puiki mūsų pergalė. Jie turi neįtikėtiną charakterį, turi širdį, todėl šį sezoną jie taip toli nuėjo. "Žalgiris" žaidė labai gerai ir kai kuriose gynybinėse situacijose padarėme klaidų, tačiau noras ir kūnų pastatymas ties riba mums padėjo." - sakė Šaras.

Apie muštynes Madride: "Labai sunku kalbėti apie praėjusios nakties muštynes Madride. Manau, kad tai neteisinga, nėra prasmės. Visi galime sakyti, kad tai labai kenkia Eurolygos įvaizdžiui, bei abiems klubams turintiems didelę istoriją Europos krepšinyje. Tai kažkas liūdno. Tam nėra vietos sporte."

Apie Laprovittolą: "Jis suprato, iš kur ateina pagalba, kaip jie ketino rizikuoti... Man svarbu, kad aikštėje būtų įžaidėjai, galintys ir žinantys, kaip suprasti žaidimą. Jis, Satoransky ir Rokas žaidė labai gerai." - kalbėjo lietuvis.

0 comments:

Rašyti komentarą