NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Gegužės 8 d. lemiamas penktasis serijos mačas Monake.
*Gegužės 13 d. Turkijos lygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Mums tai buvo labai geras išbandymas"

2023-04-23
Šarūnas Jasikevičius po pergalės prieš Las Palmo ekipą teigė, kad tai buvo geras testas prieš Eurolygos ketvirtfinalį su komanda, kuri yra tarp keturių stipriausių Europos taurėje:

"Gran Canaria" yra tarp keturių geriausių Europos taurės komandų, o kai kurie žaidėjai turi Eurolygos lygio fiziškumą. Mums tai buvo labai geras išbandymas.

Pirmoje pusėje buvome labai geri. Tada jie šiek tiek padidino tempą, kartais priartėdavo, nes yra labai gera komanda. Antroje mačo dalyje turėjome šiek tiek trumpesnes rotacijas ir galbūt šiek tiek pritrūko kojų.

Jie pataikė septynis tritaškius, mes ties tuo šiek tiek rizikavome, bet visų pirma manau, kad buvome labai rimti. Kaip ir Granadoje nežaidėme gero žaidimo ir ėjome į priekį, taip ir šiandien periodais žaidėme gerą krepšinį, nors varžovas neleido uždaryti rungtynių. Tai nebuvo lengva." - sakė lietuvis.

Treneris taip pat apžvelgė negaluojančių žaidėjų būklę:

"Abrineso reikalas yra mažesnis, nei kad mes bijojome iš pradžių. Higginsas sveiksta ir nuo rytojaus iki pirmadienio pamatysime, kaip jam seksis. Kaliničius sirgo gripu, karščiavo ir negalėjo žaisti. Nenorėjome rizikuoti, kad gripas patektų į rūbinę, bet teoriškai jis turėtų pasveikti iki pirmadienio." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą